(FOTO) PERE SE? Tara Simov odgovorila na napade da je kukavica: SPASILA SAM SEBE STRESA I BRUKE!

Autor:

Zadruga

10.07.2021

13:08

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tara Simov nestala je sinoć iz studija nakon što je Marko Đedović napustio rijaliti zauvek, a javnost je osudila njen potez i nazvala ga kukavičkim.

Foto: RTV Pink, S. Kojić, PrntScr
Marko Đedović i Tara Simov

Sinoć je u Beloj kući bilo poslednje izbacivanje pred večerašnje super finale, a gost u studiju bila je Tara Simov koja je komentarisala njene postupke nakon izlaska, ali i ponašanje Nenanda Aleksića Ša sa kojim je bila, kao i ostale zadrugare, a ponajviše svog bivšeg druga Marka Đedovića. A onda je on ispao...

Nakon trećeg preseka iz rijaliti je napustio Marko Đedović i svi su čekali da vide šta će se desiti kada se Tara i on budu sreli oči u oči, očekivao se skandal i haos u studiju, a onda se ona povukla...

Tara Simov je napustila studijom ne želevši da se susretne sa Đedovićem, nakon čega je javnost osudila i okarakterisala njen potez kao kukavički. Simova je odgovorila na jedan od komentara jasno iskazavši svoj stav  povodom sinoćne situacije, a onda to objavila i na svom Instagram profilu, rešivši da stavi tačku na celu tu priču.

Foto: Pink Tv/printscreen
Tara Simov

- Nije do toga ko šta sme, a šta ne, nego je do principa gde ne daješ ljudima krv koji je traže, sačuvaš bar malo dostojanstva (kao da se ne zna kako ja reagujem), kada imam priliku da sprečim sra*e, raspravu, itd., uvek ću sprečiti. Nisam u Zadruzi da moram da se svađam i doživljavam stresne situacije, spasila sam sebe stresa i bruke, a vi tumačite moj potez kao kukavički, ja sam sebi BOG što sam otišla. Pozdrav! - odgovorila je Tara na neke od komentara.

Foto: printscreen/instagram.com/tarasimov

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Milena

10.07.2021 14:31

Čudo nije Đedovića dečko sačekao?????

Odgovori 1 10
Kristina

10.07.2021 21:20

Krizirala bez gudre.