(FOTO) ALEKSA BALAŠEVIĆ ŠOKIRAO JAVNOST: Istetovirao celo telo, POGLEDAJTE KAKO IZGLEDA SIN POKOJNOG ĐOLETA!

Autor:

Zabava

06.07.2021

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aleksa Balašević šokirao promenom!

RepublikaFoto: beoinfo.rs
Aleksa Balašević

Aleksa Balašević, organizator najuspešnijeg regionalnog borilačkog spektakla „Megdan“ i sin legendarnog novosadskog kantautora, na interesantan način ukrasio je telo. Reč je mahom o hrišćanskim motivima, na primer znaku ribe, simbolu Isusa, koji je istetovirao iznad grudi, i grčkim natpisima.

Ovih dana sa devojkom Nikolinom boravi u Sloveniji, a na jednoj zajedničkoj fotografiji primetili smo još neke tetovaže. Tako na kolenima Aleksa ima cvetove hibiskusa, koji u različitim kulturama ima različita značenja. Simbol je večne ljubavi, nepobedivosti ratnika, besmrtnosti...

Foto: Instagram/printscreen

Kada je ušao u bazen, što je njegova verenica takođe ovekovečila, na leđima smo videli veliku sliku ruke sa porukom na grčkom jeziku. Po položaju prstiju reklo bi se da je to ruka krstitelja, možda podsetnik na krštenje Isusa Hrista izvedeno u reci Jordan...

Poznato je da je Aleksa istinski vernik i da je šest meseci čekao blagoslov od jerusalimske patrijaršije kako bi verio svoju izabranicu. Ceremonija je održana u manastiru u Nazaretu, mestu iz kojeg Isus potiče.

„Love“, napisala je Nikana pored Aleksine fotografije. Teško je izboriti se sa velikom boli koja je ostala po odlasku Đorđa Balaševića, posebno njegovim najbližima, ali ‒ ljubav je lek za sve.

Podsetimo pre par meseci, Aleksa je isto izbacio sliku na Instagramu gde se lepo vide tetovaže kojim je prekrio telo:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (6)

Loading
Roda

06.07.2021 14:20

Aleksa naš brat

Vlada

06.07.2021 14:21

Moj drug Aleksa ima najjače tetovaže na kolenima koje niste objavili. Bele ljiljane simbol Bogorodice i device, "Klečim jedino pred devicom" :)))

Fiona8

06.07.2021 14:23

Lep i na tatu i mamu... Balaševići

Coca

06.07.2021 14:25

Ma isti je Đole