N1 OSTAJE BEZ MINJE MILETIĆ: Voditeljka dala otkaz, A ZGRANUĆETE SE KAD VIDITE NA KOJOJ TELEVIZIJI ĆE POSTATI ZAŠTITNI ZNAK!

Autor:

Zabava

06.07.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Minja Miletić dala otkaz na N1!

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Minja Miletić napustila N1

Voditeljka jutarnjeg programa TV N1 Minja Miletić dala je otkaz na toj televiziji, saznaje “Blic”.

Ona prelazi na televiziju Juronjuz gde će imati autorsku emisiju, a pored toga biće i izvršni direktor programa i član programskog saveta Juronjuza.

Minja Miletić je, podsetimo, četiri dana nedeljno vodila jutarnji program “Novi dan“ na kanalu N1.

Voditeljka je u junu prošle godine rodila ćerku Aniku, a porodiljsko odsustvo je skratila, te se na male ekrane vratila i pre nego što je bilo planirano.

RepublikaFoto: Privatna arhiva

- Ranije sam se vratila na posao. Mislim da sam se dovoljno odmarala i da je bilo vreme da se vratim. Sve vreme mog odsustva pratila sam sva dešavanja, bila u toku svih zbivanja, kako u politici, tako i u drugim segmentima. Čini mi se da sam se vratila i nastavljam baš tamo gde sam i stala. Naročito noći, neprospavane prošlog leta zbog bebe, vreme mi je prolazilo jer sam saosećala sa mojim kolegama koji su pratili proteste i prenosili sve ono što se dešavalo na ulicama Beograda - rekla je nedavno Minja za "Blic".

BONUS VIDEO (ŠOKANTNI DETALJI BRUTALNOG SUKOBA U NECINOJ PORODICI: Mama navatala oca na gomili REAGOVALA POLICIJA)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
vuko

06.07.2021 22:04

Jovana Jermic -prava!