(VIDEO) KRISTIJAN SE KLEO I POGAZIO REČ! Mensur Ajdarpašić opleo po Goluboviću i Ša: Dopustio je da ga klinka VRTI!

Autor:

Zadruga

06.07.2021

11:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bez dlake na jeziku!

RepublikaFoto: instagram.com/mennsssur
Mensur

Bivši učesnik rijalitija „Zadruga“ Mensur Ajdarpašić redovno prati dešavanja u Zadruzi, pa se često oglasi kada vidi da ga učesnici pominju. On je se u intervjuu dotakao i bivše devojke Mine Vrbaški, ali i Kristijana Golubovića.

Nedavno ga je prozivao Ša, pa je sada rekao da nema nameru da se prepire sa Nenadom jer je on sebe dovoljno ukanalio time što je upropastio brak, pa ga otad cela Srbija smatra preljubnikom, zbog čega je sebi upropastio karijeru.

- Nenada niko ne treba da komentariše jer je on sam do sada dovoljno rekao o sebi. Prevario je suprugu, dopustio je da ga jedna klinka vrti oko malog prsta, a kad izađe, videće kakvu je sliku o sebi stvorio. Mislim da je upropastio karijeru, a verujem da bi bio mnogo uspešniji da se jednostavno ponašao normalno. Krenuo je super, ali ne znam kako se u međuvremenu desilo da se tako odjednom zaljubi u Taru. Svi će ubuduće da ga pamte po tome što je preljubnik.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official, instagram.com/nenad_aleksic_sha
Aleksići i Tara

Stiče se utisak da si kivan na njega?

- Nisam kivan, jednostavno ne može da napada druge i osuđuje svaki postupak, a sam je zaglibio dovoljno. Ne volim lažne moraliste, a on, jednostavno, treba prvo da bude iskren prema sebi da bi mogao da bude iskren i prema drugima. To zasad kod njega ne primećujem.

Poznaješ li privatno Taru?

- Nikada nisam bio previše blizak sa njom, ali je znam preko nekih zajedničkih prijatelja. Ona je specifična, previše je svojeglava u nekim situacijama, a često i ne razmišlja o posledicama. Nadam se da se dobro nosi napolju sa svim ovim oko Nenada. Ipak sad ima titulu ljubavnice.

Šta te je najviše nerviralo kod Mine?

- Ravnodušnost u svakom smislu. Ona nikad nije mogla da se posveti problemu ako ga ima i da ga lepo rešimo, nego samo tera inat i onda me sve to tera da budem agresivan. Što kažu, bilo je lepo dok je trajalo!

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina i Mensur

Kako komentarišeš to što Mina često menja partnere?

- Ne znam šta bih rekao na to, nije promenila te neke stvari koje je obećala i rekla da hoće. Očigledno ne može i ja tu ništa ne mogu da uradim. Nijedna devojka tako često ne treba da menja partnere, ali svako je odgovoran za svoje postupke. Svakako ne bih previše pričao o njoj.

Kakav je tvoj trenutni emotivni status?

- Ne bih javno komentarisao svoj emotivni status. To hoću malo ovoga puta da sačuvam za sebe.

Kako bi okarakterisao odnos Maje i Janjuša?

- Ne bih voleo da sam Janjušu u koži. Vidi se da iz nekog razloga trpi Maju, ali ja sebe ne mogu da zamislim u situaciji da me devojka tako provocira. Mene jedino čudi u celoj toj situaciji kako oni i dalje razgovaraju posle svega što urade jedno drugom. Ne znam, njihovim slučajem treba da se pozabavi neki stručnjaki vidi šta se sve tu krije.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Mensi

Mensur kaže da je Kristina Spalević popularnost dobila u rijalitiju samo zbog veze sa Kristijanom Golubovićem, pa tvrdi da će je javnost brzo zaboraviti kad prođe finale.

- Kristina je ušla nakratko u rijaliti, dostigla je veliku popularnost, ali imam utisak da je sve to kratkog veka. Ona je sad popularna zbog Kristijana, ali kad izade, verovatno neće biti aktuelna. Ona će svakako da bude osudivana jer je ušla u vezu sa čovekom koji ima brak, ženu i decu, i to je uvek tako. Mnogo je takvih primera, ali je mene Kristijan posebno iznenadio jer sve ovo nisam očekivao od njega. Kleo se u sebe, ali, eto pogazio je svoju reč - prenosi Kurir.

BONUS VIDEO:

OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading