(FOTO) DEČKO STANIJE DOBROJEVIĆ SKRHAN BOLOM! Marko se potresnom porukom oprostio od njega: SADA MORAM DA SE ISPLAČEM!

Autor:

Zabava

06.07.2021

12:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga u domu Markovića i dalje traje.

RepublikaFoto: pink.rs/printscreen
Stanija i Marko

Dečko Stanije Dobrojević i bivši zadrugar Marko Marković prošle godine izgubio je svog vernog prijatelja, svog psa, za kog je bio izuzetno vezan. Marko se ni danas nije oporavio od te boli, pa je na Instagramu javno svima stavio do znanja da pati i dalje za vremenom koje ne može više da provede sa njim.

Marko je bio izuzetno vezan za svog psa, a nakon ovih reči, on je otkrio da plače i da bol koju oseća nikada neće prestati.

 

 

- To nas ne uče na fakultetima. Znaju toliko o svemu da zaborave da napomenu da psi ne umiru. To je sramota zaista. Ako mislite da je vaš pas uginuo, varate se! On je samo zaspao u vašem srcu! I uzgred, on sve vreme ludo maše repom, i zato vas grudi bole toliko i plačete sve vreme! Ko to može da ne plače kada mu u srcu živi veseli pas koji neprestano maše repom! On vam poručuje: ,,Hej, šefe hvala! Hvala na toplom mestu za večno spavanje, tvoje srce je najbolje mesto za to!"Kada prvi put zaspu, oni se često bude i neredovno spavaju, i naravno, zato vas boli i zato plačete sve vreme. Nakon nekog vremena oni spavaju sve duže i duže. Kada se ponekad probude, ponovo mašu repom i ponovo boli. Jako boli! Posle nekoliko godina, oni spavaju u dugim, dugim intervalima, i vas boli sve ređe! Ali nemojte se prevariti. Oni nisu mrtvi! To ne postoji. Zapamtite, oni samo spavaju u vašem srcu i probude se ponekad, obično kada to ne očekujete! Takvi su oni! Žao mi je ljudi koji nemaju pse, koji spavaju u svojim srcima. Toliko ste toga propustili! Izvinite, sada moram da idem da se isplačem, pas u mom srcu se upravo probudio! - napisao je Marko.

Foto: instagram.com
Poruka Marka Markovića

BONUS VIDEO:

OBRUKAO NAM JE PORODICU: Brutalan okršaj blizanaca NECE I PECE USRED EMISIJE, ZAVIO IH JE SVE U CRNO

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading