(FOTO) ZVEZDA KOJA JE PRESTALA DA SIJA U USPONU: Pevačicu muž ostavio sa tek rođenom bebom zbog ljubavnice, OSTALA BEZ DINARA PA NESTALA IZ MEDIJA!

Autor:

Zabava

06.07.2021

08:04

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Imala ozbiljnu životnu krizu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Tanja Banjanin

Pevačica Tanja Banjanin godinama nije deo estrade, a javnost retko ima priliku da je vidi u medijima. Potpuno se povukla i posvetila privatnom životu, a iza sebe ima buran i težak period.

Iza nje su dva braka koja su se naslavno završila, a prvi suprug ju je ostavio dok je bila trudna, jer se zaljubio u drugu ženu.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Čovek se baš zaljubiška dok sam bila trudna. Posle prvog braka sam bila razbijena na sitne komade, kako psihički tako i fizički. Moj tadašnji muž je našao drugu. Ćerka je imala tek dva meseca, a muž mi saopštava da je zaljubljen u drugu. Iskreno, jedva sam se podigla iz toga. Ja sam mu stvari spakovala u kese. Više od godinu dana mi je bilo potrebno da izađem iz krize - ispričala je pevačica u nekoliko navrata za domaće medije.

Ni sa drugim brakom nije imala sreće.

- Kod nas je taj naš kraj dugo trajao. Nismo se voleli i nestalo je poverenje. Kap koja je prelila čašu bio je odlazak na svadbu kod momka iz mog benda. Muž nije hteo da ide sa mnom. Njemu uvek nešto ne odgovara, bilo da su to muzika, društvo ili hladna sarma. Tad je u meni nešto puklo - ispričala je Tanja jednom prilikom.

Novosađanka, čija je karijera bila na zavidnom nivou, priznala je da je opet razmišljala o traženju nekog konkretnog posla od pevanja.

- Živeli smo sa 0 dinara ova tri meseca i onda sam razmišljala da li opet da se zaposlim. Ti redovni prihodi od normalnog posla, ulivaju bar subjektivan osećaj sigurnosti - rekla je za Grand.

BONUS VIDEO (ŠOKANTNI DETALJI BRUTALNOG SUKOBA U NECINOJ PORODICI: Mama navatala oca na gomili REAGOVALA POLICIJA)

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
anknown

09.07.2021 07:31

Cuti i radi, budi najbolja nikome to ne smeta, ali svako ko ovoliko potencira da je neko i nesto je realno nista. Nisi jedina koja se borila i razvela. A da si zaista inteligentna toliko radila bi u tisini, bila najbolja u tome i ne bi toliko "laprdala" jer to nije odlika inteligentnih ljudi.

Odgovori 35 1
Kala

09.07.2021 21:28

Udaće se ona ponovo i eto nama novih tekstova i nastupa.Reklama;reklama.

Odgovori 31 1
Danica

06.10.2021 18:31

Žena ima tako jak zloba vajb baš onako kroz ekran osetim koliko je zlobna i stresem se.

Odgovori 29 2