ZA JAVNOST GLUME DA IMAJU DIVAN BRAK, A PRAVA ISTINA JE ISPLIVALA: Lepa Brena i Boba na proslavu prodaje "Granda" stigli skroz odvojeno, SVAKO VODI SVOJ ŽIVOT!

Autor:

Zabava

06.07.2021

06:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lepa i Brena stigli skroz odvojeno na proslavu!

 

RepublikaFoto: Instagram.com/lepabrenaa/
Lepa Brena i Boba

Lepa Brena i Saša Popović napravili su veliko slavlje za sve zaposlene na Grandu kako bi im se zahvalili za sve godine divne saradnje. Na proslavu Boba Živojinović i Lepa Brena došli su odvojenim automobilima.

IDE DRUGIM AUTOMOBILOM!

Nju je dovezao vozač, dok je Boba došao sa najstarijim sinom Filipom i prijateljima, pa su među zvanicama odmah krenule priče da opet nešto nije u redu među njima. Neko je dodao i da je Brena nedavno boravila na Crnogorskom primorju bez Bobe, dok je on tri nedelje proveo sam u Americi. Boba je bio zadužen za organizaciju proslave, a Saša Popović za odabir zvanica koje, kako kaže, Brena i Boba i ne poznaju. Boba je na to odgovorio da su on i Brena ulagali pare u Grand, a da je neko morao i da radi, misleći na Popovića. Brena je celo veče bila raspoložena, pevala je, igrala, nazdravljala, ali muž joj se ni u jednom momentu nije pridružio, već je sve posmatrao iz prikrajka.

DOK JE BOBA BIO U AMERICI, BRENA SAMA PUTOVALA U CRNU GORU

– Oni su navikli da svako vodi svoj život i da ne sputavaju jedno drugo. Trenutno su fokusirani na zajednički biznis koji uskoro pokreću. Otvaraju hotel na Zlatiboru, kao i u Majamiju. U to će uložiti 50 miliona evra – kaže izvor blizak Živojinovićima, a Boba je objasnio kako on vidi svoj brak:

– Uz ljubav mora da postoji poštovanje. Što bi moja baba rekla: ‘Ako uzmemo kanap i ja vučem na svoju stranu, a ti na svoju, šta će se desiti? Pući će. A ako ti povučeš na svoju, ja pustim i obrnuto, on će da traje. ‘Isto važi i za ljubav i prijateljstvo. Moraš da daš da bi dobio. Brena i ja smo zajedno 34 godine i nekako izdržavamo, prenosi Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading