"Zvezda Granda" iza sebe ima BURAN RAZVOD I TRANSFORMACIJU, a danas IZGLEDA OVAKO: Kupila je stan i sve je PINK

Autor:

Zabava

05.07.2021

19:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mlada Zvezda Granda iza sebe ima buran razvod i transformaciju.

RepublikaFoto: www.youtobe.com/ Zvezde Granda
Dejana Erić

Mlada zvezda "Granda" iza sebe ima buran period pun uspona i padova, a kako deluje, danas je zadovoljnija nego ikad.

Dejana Erić se prvi put pojavila u "Zvezdama Granda" 2012. godine, i ostvarila zapažen uspeh, a tada je vodila bitku sa viškom kilograma. Godine 2015. ponovo je stala na ovu scenu, i to nakon što je smršala 20 kilograma, a pojedini članovi žirija nisu je prepoznali. Tada je stigla do finala, a zatim snimila i svoju prvu pesmu "Rikošet".

Međutim, pored pevanja Dejana Erić je i jedna od popularnijih srpskih blogerki. Na svom Jutjub kanalu ona govori o šminkanju, lepoti, modi, a prati je više desetina hiljada ljudi, što joj je omogućilo da zaradi veliki novac od ovog posla. Jednom prilikom ona je sa svojim pratiocima podelila i da se u međuvremenu udala, a zatim i razvela, međutim nije želela da više otkriva na tu temu.

Tom prilikom je objasnila da, s obzirom na to da otkriva veliki deo svog života na Jutjubu, detalje o razvodu i braku koji je kratko trajao želi da zadrži za sebe. Deluje da je uspela da sve ostavi iza sebe i danas blista, a kupila je i novi stan. Detalje je podelila sa pratiocima na Instagramu, a kako možemo videti sve je pink.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading