SRPSKI PROFESOR POSLAO TADIĆU KONKRETNU PORUKU: Vreme je da donese KRUCIJALNU ODLUKU!

Autor: Republika

Vesti

06.07.2021

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Profesor Vladimir Pavićević poručio je bivšem predsedniku Srbije i lideru Socijaldemokratske stranke (SDS) Borisu Tadiću da treba da ide u političku penziju.

RepublikaFoto: ST/N. MANDIĆ
Boris Tadić

U intervjuu za beogradske medije Pavićević je ocenio da bi Tadić trebalo da stavi tačku na učešće u političkom životu.

- Ja mislim da kada jednom završe ove svoje velike mandate u politici treba da stave tačku. Njihovo pravo je da odluče drugačije, ali to je moje mišljenje. Zamislite sad Obama da se ponovo kandiduje?! Pa, to se ne radi - jasan je Pavićević.

Na direktno pitanje da li Boris Tadić, koji je bio 8 godina predsednik države, može ponovo bude ozbiljna politička snaga, Pavićević odgovara još direktnije:

Nema nikakve šanse za to - navodi profesor.

Sa druge strane, kada je reč o politici predsednika Aleksandra Vučića, Pavićević kaže da dosta putuje regionom i da ima jedan preovlađujući utisak - Srbija je jača nego pre!

- Ja sad živim u Crnoj Gori, putujem i u Hrvatsku, obilazim region i pratim iz druge države šta se dešava u ovom regionu. Kada odete u bilo koju od tih država postoji jedna percepcija u tim državama - da je Srbija danas snažnija nego pre - zaključuje Pavićević.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (2)

Loading
Vlada

06.07.2021 09:21

Treba mu još para.

Dejan2019

06.07.2021 11:44

Uz pretpostavku da je utisak o boljitku Srbije iskren. Oprunisti su dovoljan kamen oko vrata, da bismo mogli isplivati, uz nakovanj nesvesnih.