(HOT VIDEO) PEVAČICE SE POSKIDALE U TOPLES I POKAZALE SILIKONE: Društvene mreže se usijale zbog njenog vrelog plesa!

Autor:

Zabava

05.07.2021

06:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Niko ne može da im odoli!

Foto: printscreen/instagram
Marina

Vreli dani za estradne umetnice ne predstavljaju problem, jer na nastupima im je najlakše da se obuku malo slobodnije, kako bi im bilo lakše.

To je uradila i pevačica Katarina Živković koja se na nastupu pojavila u izazvonom izdanju, mameći uzdahe pristune publike koja je uživala kako u njenom glasu, tako i u izgledu. Publiku je počastila i izazovnim plesom, a uz snimak na svom Instagramu je napisala:

- Bilo je baš, ali baš vrelo!

Slično je uradila i Marina Visković Kaćina koleginica, ali ne za nastup, već za privatno fotografisanje. Naime, Marina se skinula u toples, a bujne silikone prekrila je samo šeširom. Pozirajući vrlo provokativno, komentari ispod fotografije su se usijali. Komplimenti su dolazili sa svih strana, a Marinin izgled je nikad bolji.

 Obe objave pevačica su ubrzo dobile veliki broj lajkova i komentara, a kako deluje, jednom delu pratioca su se ova vatrena izdanja jako dopala, dok je bilo i onih koji su kritikovali pa poručili da je ipak previše.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading