(FOTO) OVO SU SVI ČEKALI: Jelena Pešić uzvratila nikad jači udarac Milici, a onda je imala i BRUTALNU poruku!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

06:28

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Zadrugarski rat ljutih rilavki se nastavlja.

RepublikaFoto: eStock/J. Simeonović
Milica i Jelena

Bivša zadrugarka Jelena Pešić izazvala je opštu pometnju na ,,Karaoke obračunu", nakon što se obratila prijatelju Bori Santani i otpevala mu pesmu za koju se sumnjalo da je on posvetio sestri svoje devojke Mireli Kemez.

Iako su mnogi prokomentarisali da je Jelena ovo namerno uradili, budući da nije u dobrim odnosima sa Milicom Kemez, Bora je sve vreme pokušao da je opravda da on nije video u tome zlu nameru, u šta mnogi nisu poverovali. 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Jelena i Milica

Bora je javno zamolio Pešićevu da se oglasi i otkrije šta je istina, što je ona i uradila, ali na čudan način. Naime, Jelena je na Instagramu napisala status i objasila šta se dešava i da li je sve to što je uradila bilo namerno.

- Možda bih se i oglasila, ali ne ide mi uz današnji stajling ta tema, zato zaboravite na moj komentar... A i da se oglasim, ne bih bila iskrena u potpunosti kao što nikad nisam bila, pa čemu onda moj komentar? Nisam ja neko ko će ogoliti dušu i telo pred milionima - napisala je Jelena.

Foto: instagram.com
Jelena se oglasila

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Maja

05.07.2021 11:43

Ne mora ova "dama iz Ralje ni da se oglasava.Znamo da obozava da bude krpelj u svakim vezama,jadna nikog ne moze da nadje,nesto je momci nece.Kogs vi novinari uzdizete,da li videste nekada treznu?Milica je za nju Bog!Kakav odron od devojke,ogolila si se ti odavno.

Odgovori 10 2
Clara

05.07.2021 17:31

Pušikvaka ni kučeta, ni mačeta, pa će Milicu da komentariše. Odvratna ženturača, udala se za flašu.

Nedeljko

06.07.2021 13:30

Da obrije brkove,