(FOTO) FANOVI U STRAHU ZA NJENO ZDRAVLJE: Aleksandra Subotić doživela nezgodu, jedva se kreće!

Autor:

Zabava

05.07.2021

06:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se ovome nadala.

Foto: pink.rs
Aleksandra

Bivša zadrugarka i jutjuberka Aleksandra Subotić ušla je u žižu javnosti nakon što je izazvala skandal njenom objavom da je u svađi sa ocem njenog drugog deteta, nakon čega je usledilo i javno objašnjenje da je sve bila velika greška i nesporazum.

Njih dvoje trenutno uživaju u ljubavi i objavljuju video zapise i fotografije gde god da nađu shodno mesto za to, a i spekuliše se i dalje da će Subotićeva biti učesnica rijalitija Zadruga 5, o čemu je i ona sama govorila u nekoliko navrata.

RepublikaFoto: Youtube printscreen/Aleksandra Subotic
Subotićeva

Međutim, Aleksandri se ponovo pojavio problem u životu, zbog čega se oglasila na Instagramu. Naime, Aleksandra je dozvolila svojim pratiocima da joj postavljaju pitanja, a jedno od njih je bilo ,,Kada ćemo ići na sladoled?".

Odgovor koji je usledio je zabrinuo Aleksandrine pratioce, budući da je otkrila da je imala ozbiljnu nezgodu.

- Prase je malopre doživelo blam veka, izvrnulo nogu i zamalo se polomilo nasred ulice. Ne umem da hodam u ravnom, ako preživim put do kuće. Vrlo rado idemo kad god - napisala je Aleksandra.

Foto: instagram.com
Aleksandra o nezgodi

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading