ISPLIVALA NIKAD VIĐENA FOTKA JOŠ IZ BRAKA SA IVANOM: Ša ni ne sluti šta je njegov otac sad uradio, a ovakvog ga još niste videli!

Autor:

Zadruga

05.07.2021

06:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da li je plasman bitan?

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Aleksići

Do kraja Zadruge ostalo je samo još 5 dana, a zadrugari se prethodnih dana trude da naprave što veći haos, kako bi se što bolje plasirali. Dok se oni bore za svoje mesto i glavnu nagradu, roditelji pojedinih zadrugare su se bacili na ozbiljan posao da što bolje izreklamiraju svoje dete.

Tako je uradio i Zoran Kiza Aleksić, inače otac repera Nenada Aleksića Ša. Iako se prethodnih devet meseci vodila velika polemika da li Kiza opravdava gest svog sina ili ne, on je uradio nešto nakon čega će se definitivno staviti tačke na te spekulacije.

RepublikaFoto: instagram.com/nenadaleksicsha
Zoran i Ša

Naime, na Zoranovom Instagram profilu on je objavio stori sa svojim sinom Nenadom, gde su obojica srećni. Zoran je prstom uperio u Nenada, kao da je poručio svojim pratiocima da glasaju baš za njega. Izgleda da je Zoran promenio mišljenje od kada je Ša javno priznao da se pokajao što je prevario bivšu suprugu Ivanu Aleksić, od koje se razveo pre nekoliko meseci i zvanično.

Foto: instagram.com
Zoran i Ša

Podsetimo, Ša je u nekoliko navrata pokušao da dopre do Ivane, govoreći joj direktno u kameru da je i dalje voli, iako to nije bio slučaj dok je Tara Simov bila u Beloj kući, budući da se i njoj kleo na ljubav, kao što to sada radi i bivšom supruzi.

Ostaje nam da vidimo kakav će susret sa ocem imati Nenad po napuštanju imanja u Šimanovcima, ali ovaj Kizin potez je obradovao sigurno mnoge, a neke je i šokirao.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading