ACI PEJOVIĆU PREDLOŽENA PSIHOTERAPEUTSKA POMOĆ: Zbog gubitka bitne osobe u životu PAO U DEPRESIJU, NE MOŽE DA SE POMIRI SA ČINJENICOM!

Autor:

Zabava

05.07.2021

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Aco Pejović ne može da dođe sebi!

RepublikaFoto: instagram.com/aco_pejovic
Aco Pejović

Od kada je prošle godine izgubio dobrog prijatelja, Aco Pejović pao je u depresiju i nikako ne može da dođe sebi! Naime, estradni menadžer s kojim je Aco bio i te kako blizak izgubio je bitku s koronom prošle godine, a bio je mlad, u punoj snazi.

Sa tim drugom je proveo najlepše dane, posvetio mu je pesmu

– Acu je baš potresla vest da je izgubio mladog prijatelja. Kako je objasnio, to mu je bio i brat, i prijatelj, i saradnik, i kum… Mnogo ga je to pogodilo i baš je pao u depresiju, povukao se i samo ćuti – objašnjava izvor za Scandal i dodaje:

– Toliko ga je voleo da mu je posvetio i pesmu sa novog albuma. Samo o njemu priča i nikako ne može da se trgne i pomiri s činjenicom da tog čoveka, nažalost, više nema. Sve to primetila je i Acina supruga Bilja, pa mu je predložila da se obrati nekom psihoterapeutu za pomoć, međutim, džaba. Aco kaže da mu to ne treba i da će plakati za prijateljem koliko god bude osećao potrebu – završava izvor.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading