(FOTO) NOVI MUŽ JOJ OTIŠAO NA TENIS, A ONA OTIŠLA SA BIVŠIM: Vedrana Rudan zapalila društvene mreže zbog OVE priče!

Autor:

Zabava

01.07.2021

16:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smeh sa njom je zagarantovan.

RepublikaFoto: Tanjug/jadranka Ilić
Vedrana

Poznata književnica Vedrana Rudan nedavno je iznenadila javnost kad je na svom blogu objavila da se razvela nakon 30 godina braka, te da se venčala sa 16 godina mlađim muškarcem. Rudan je sada u novom blogu opisala prvi susret s bivšim mužem nakon razvoda.

Iako redovno čitaoce bloga rudan.info redovno obaveštava o novim događajima u svom životu, ima mnogo skeptika koji misle da je reč o svojevrsnom performansu. Ipak, Rudan je nedavno je opisala prvu bračnu noć s novim suprugom, a u jednoj od poslednjih objavljenih priča, koju je nazvala „Otrovna ljubav“, između ostalog opisuje susret s bivšim suprugom.

RepublikaFoto: Tanjug/jadranka Ilić
Vedrana

Nakon par pasusa koja je posvetila grudnjacima i napominje da je „novi otišao u Opatiju da igra tenis“, Vedrana Rudan živopisno opisuje kako je automobilom „krenula prema kući Bivšeg“.

- Stara vila pokraj mora. Oko nje ruzmarin, mandarine, narandže, limuni, lavanda. Bivšem su stabla šipaka posebno draga jer ih je zasadila njegova majka. U punom su cvatu. Parkirala sam i osetila miris prošlosti. Čekao me na terasi. Rekla sam mu da ne želim da slušam izveštaj o njegovom zdravstvenom stanju. ‘Pre nego dođem, popij Helex.’ Nervirale bi me znoj i suze. Nešto je progutao. Blistao je onako kako mogu blistati muškarci u šezdesetoj. Mutno. Ja sam nekad ovo volela? Setila sam se svilene kože Novoga i zadrhtala - napisala je Rudan, pa dodala da je sa suprugom razgovarala o njihovoj ćerki, te o raspodeli imovine.

RepublikaFoto: Tanjug
Vedrana

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading