(FOTO) VERENICA SLOBE RADANOVIĆA UHVAĆENA U NOĆNOM ŽIVOTU: Jelena sa OVOM pevačicom se provodila, a njenom pojavom je oduševila sve!

Autor:

Zabava

01.07.2021

16:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Jelena je odlučila da se malo opusti!

RepublikaFoto: Republika.rs
Jelena i Sandra

Verenica poznatog pevača Slobe Radanovića Jelena Đuričanin uslikana je u noćnom provodu, a društvo joj je pravila atraktivna pevačica Sandra Afrika.

Njih dve su se provodili na prestoničkom splavu, na nastupu Sandrine koleginice Slađe Alegro. Jelena je zablistala kako stajlingom, tako i izgledom, a kako važi za jednu od zgodnijih na našem estradnom nebu, još jednom je opravdala titulu koju nosi.

RepublikaFoto: promo Pink
Sloba i Jelena

Pored Jelene se našla i Sandra Afrika, koja je svojom pojavom i izgledom oduzimala dah, a ono što su svi primetili jeste da Slobina verenica većinu vremena provodi na telefonu.

Kako uživa u ljubavi sa uspešnim pevačem, Jelena je verovatno bila ,,na vezi" sa Slobom, jer se u prethodnom periodu spekulisalo da su raskinuli, da su imali dosta problema u njihovom odnosu, što su vrlo jasno demantovali njihovim fotkama na društvenim mrežama.

U nastavku možete pogledati kako je Jelena izgledala, a osmeh nije krila.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Srđan

01.07.2021 17:42

A gde su joj deca? Jadna ta deca bez oca i majke.

Pamela

04.07.2021 21:26

Zgodna je,treba biti y nekom Slobinom spotu

Ema

07.07.2021 14:17

Fina neka žena! Luduje po klubovima majka dvoje dece.