ZAPALIĆU TI KUĆU, OTKINUĆU TI GLAVU! Oglasila se Nikolina Pišek nakon optužbe protiv njenog muža!

Autor: Republika.rs

Zabava

26.06.2021

08:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Moraju da plate kaznu od 10.000 evra!

RepublikaFoto: Tanjug
Stala je u njegovu odbranu!

Suprug Nikoline Pišek, Vidoje Ristović dužan je da plati odštetu od 10 hiljada evra zbog pretnji upućenih Roku Gali, suprugu vlasnice vile u Kaštel Starom gde su letovali prošle godine. 

Prema optužnici na temelju koje traže izdavanje naloga, Ristović se tereti da je zapretio Gali rečima: “Zapaliću ti kuću, otkinuću ti glavu!”. Do pokretanja prekršajnog postupka je došlo nakon burnih dešavanja u luksuznoj villi u Kaštel Starom, nakon čega je Vidoje odveden u policijsku stanicu gde mu je policijski službenik uzeo izjavu.

S druge strane Nikolina je nakon incidenta prijavila Galu zbog pretnji i krađe nakita i novca, ali taj postupak nije rezultirao tužbom.

RepublikaFoto: instagram.com/vidojeristovic
Navodno mu je pretio!

Podsetimo, Nikolina i Vidoje su boravili u Kaštelima od 19. do 31. jula u vili koju su unajmili na dve nedelje preko agencije. Dvanaestog dana boravka izbačeni su na ulicu i ostavljeni bez stvari u vrednosti između 275 i 300 hiljada evra. Kako je Nikolina navela, reč je o o novcu u gotovini, kao i vrednim satovima i nakitu.

Poznati par je tražio da uđe kako bi uzeli stvari koje su ostale, pa je Vidoje navodno zaobišao obezbeđenje i ušao u kuću, nakon čega je, kako piše u optužnici, zapretio Roku.

RepublikaFoto: instagram.com/nikolina_pisek
Galu je prijavila za krađu!

Nikolina se oglasila za hrvatske medije i rekla da će se njen suprug boriti za pravdu na sudu.

- Naše tužilaštvo je sramota, cela situacija je sramotna. Moj suprug sigurno neće prihvati ovo, već će na sudu dokazati kako nije kriv. Što se tiče prijave koju sam ja podnela protiv Roka Gale, ako zaista nije pokrenut prekršajni postupka, protiv njega ćemo ići u privatnu tužbu. Isto tako ćemo tužiti i agenciju koja nam do danas nije vratila novac - rekla je Nikolina.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading