(VIDEO) IZDAHNULA JE NA RUKAMA NJEGOVE SESTRE: Tragedija koja je JE POTRESLA REPERA, SMRT JE POKOSILA U SEKUNDI!

Autor:

Zabava

26.06.2021

08:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Umrla je u trenutku na rukama pevačve sestre!

RepublikaFoto: Printscreen

Pesme repera i muzičkog producenta Vladimira Ilića Sha devedesetih godina godina osvajao je domaću scenu rep hitovima, a jedna je posebno osvojila srca slušalaca.

Pesma “Istina” nastala je po istinitoj životnoj priči, tačnije o smrti njegove bliske prijateljice Tijane Nikolić, koja je umrla na rukama Ilićeve sestre 1994. godine.

Svojevremeno reper je dao izjavu o spekulacijama da je njegova pesma pisana po istinitoj priči, što je ganulo mnoge njegove obožavaoce.

,,Ponosan sam na tu pesmu. Tatjana Nikolić, najbolja drugarica moje sestre, poginula je 1994. godine, sa 20 godina, u kafiću na Zvezdari. Ona i moja sestra su sedele tamo, gde je bio Šljuka (Sredoje Šljukić) sa prijateljem”, rekao je Ila jednom prilikom.

,,Došao je pokojni Bane Grebenarević da ubije Šljuku. Krenuo je da puca, Tanja je skočila i dobila metak u čelo. Svi su pobegli, a moja sestra je stavila u kola i odvela u Urgentni. Tanja je imala tri brata, rano je ostala bez roditelja. Tragična priča”, ispričao je Ila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading