(VIDEO) MILOVANOVIĆ ZA PINK: Postojala je ozbiljna opasnost da "hrabri" Jeremić ženinom lepezom napadne Vučića!

Autor: Republika

Vesti

26.06.2021

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Direktor Srpskog telegrafa Saša Milovanović komentarisao je prvorazredni skandal šefa Narodne stranke i njegovih stranačkih saboraca koji su u Predsedništvu Srbije pokušali da isprovociraju šefa države Aleksandra Vučića.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Saša Milovanović

Gostujući na TV Pink, Milovanović je naveo da je Jeremićeva izjava o tome da se predsenik Srbije navodno "tresao od straha".

- Ako vidite ostatak Jeremićeve izjave gde on kaže da mu se predsednik unosio u lice, psovao i pretio, vi shvatite da je reč o bezočnoj laži. Kako neko ko se tresao od straha može da preti i psuju. Ako se neko trese, on se valjda plaši. Drugo, na snimcima smo mogli da vidimo samo da se Jeremić trese - istakao je Milovanović.

RepublikaFoto: Republika
Vuk Jeremić

Prema Milovanovićevim rečima, očigledno je da je Jeremić jak samo na tastaturi, a kad treba da se suoči sa nekim on pobegne kao miš.

- Došli su da naprave performans zato što ta njihova stranka ima rejting oko 1 odsto, nadajući se da će možda doći do 2 odsto - podvukao je Milovanović.

Milovanović je ironično konstatovao da je Vuk Jeremić poznat kao neko ko često izlazi na "ferku".

- Mislim da je Urgenti centar pun ljudi koji su izlazili na ferku sa Jeremićem. Jako je poznat po tome. U mladosti je voleo da igra lastiš sa devojčicama i bio je najbolji, pa nije bio baš omiljen među devojčicama. Jedino teško što je uspeo da digne u životu su milioni onog belosvetskog lopova Hoa. Kad takav tip dođe da preti vi imate osnovanu sumnju da će on da izvuče ženinu lepezu i nasrne na nekoga - sarkastično je dodao Milovanović.

RepublikaFoto: Pink/printscreen
Aleksandar Vučić

Milovanović je podsetio i na raniji incident čiji je glavni vinovnik bio Jeremić, kada je šef Narodne stranke dolazi ispred Predsedništva u mnogo većoj "rulji".

- Imao je onaj performans gde je šizofreno, unezvereno vikao "gotov je do Uskrsa", "srušićemo ga"... Prođe taj Uskrs, prođeše još dva i eto Vuka ponovo, dodoše u manjoj grupi. Oni su došli da ispadnu žrtve a suštini su pokazali da su velike kukavice - podvukao je Milovanović.

Komentarišući floskule Jeremićeve partije o revanšizmu, Milovanović je konstatovao da, da bi tako nešto bilo uopšte moguće, sada bi trebalo da "naprednjaci njih hapse i ne daju im da rade".

- Revanšizam je nešto gde imate uzrok i posledicu, akciju i reakciju. Ovde toga nema. Oni ovde prete bez da im je iko išta uradio, da im je stao na senku. Pretnja, strah, krvave glave, to je njihova politika - poručio je Milovanović.

 

Sandra Božić: Sramota!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen

- Predsednik Srbije Aleksandar Vučić pokazao je ozbiljnost prilikom upada predstavnika Narodne stranke u Predsedništvo, a oni koji su upali pokazali su da su hrabri samo na Tviteru - poručila je jutros gostujući na TV Pinku poslanica Srpske napredne stranke Sandra Božić.

Prema mišljenju ove narodne poslanice, „sramno" ponašanje Vuka Jeremića i njegovih saradnika bilo je „posledica par popijenih piva na ovoj vrućini".

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (3)

Loading
Sanja

26.06.2021 09:15

Jeremić nije juče ništa uspeo do da se izblamira u toj meri da je sve pripadnike njegove bedne stranke verovatno sramota kome daju poverenje i podršku. Vučić ih je oduvao.

Sandra

26.06.2021 14:14

To sto je Jeremic juce otisao da se zalece na Vucica pa zastao jer se uplasio, nasmejalo je celu zemlju.

Jelena

26.06.2021 15:02

Jeremic je samo napravio cirkus ali sebi. Danas ga nema nigde.