POJAVILI SE ZAJEDNO, PA ODUŠEVILI: Dea Đurđević iskreno o odnosu sa Mladenom Mijatovićem, uključen je maksimalno!

Autor:

Zabava

25.06.2021

18:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dea Đurđević i Mladen Mijatović zablistali su na jednom prestoničkom događaju, a onda je poznata voditeljka otkrila sve o njihovom odnosu!

Foto: instagram.com/deadjurdjevic
Dea Đurđević i Mladen Mijatović

Sinoć se veliki broj ličnosti sa javne scene okupio na otvaranju jednog prestoničkog restorana, a među gostima su bili i Dea Đurđević i njen izabranik Mladen Mijatović.

Poznati par bio je raspoložen, a Dea je uz osmeh razgovarala sa ekipom Premijere.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/
Dea Đurđević

Dea je priznala da sada svi odlaze u kafanu koja je lek za dušu, a da je bilo i vreme da se mere popuste i relaksiraju s obzirom na to da je većina i revakcinisana, a onda je otkrila i da li je tip koji voli da pojede i popije:

-Bogami, pojede! Ali sad sam na nekom režimu ishrane tako da se trudim da sve bude umereno - priča voditeljka.

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/

Voditeljka je domaćin jutarnjeg programa već četiri godine, međutim, kako sama navodi nikada se nije navikla na ustajanje u četiri ujutru i da joj rano buđenje teško pada, ali da već kada krene na posao, adrenalin je pokrene, jer kako kaže kada se voli ono što se radi zaboravlja se i na to koliko je sati.

Dea se dotakla i svog odnosa sa svojim višegodišnjim parterom Mladenom Mijatovićem, pa otkrila da li se nešto promenilo, posebno sad u doba Korone:

Foto: youtube.com/ Emisija Premijera/ printscreen/TVPink/
Mladen Mijatović

- Isto kao i pre, nama se ništa nije promenilo. Pogotovo on radi crnu hroniku, tako da je uključen maksimalno. Navikli smo da zajedno funkcioništemo i na poslu i van posla, čak su nam jedno vreme i kancelarije bile jedna pored druge - ispričala je Đurđevićeva, prenosi Pink.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading