(FOTO) ISPLIVALA DUGO ČUVANA TAJNA O CECI I ARKANU: Ovom svadbenom poklonu se nisu nadali, desilo se pravo ČUDO!

Autor:

Zabava

23.06.2021

18:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tek sada je ispričao sve.

Arkan i Ceca

Nekadašnji kustis Narodnog muzeja Nikola Kusovac progovorio je o detaljima njegove prošlosti koji su usko povezani sa Željkom Ražnatovićem Arkanom. Naime, Nikola je otkrio da se uvek savetovao sa Arkanom oko slika, a on mu je uvek davao savete koji su mu značili.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Arkan i Ceca

- Čim obradite jednu sliku, a evo to preporučujem svim vlasnicima dobrih slika, vi je osigurajte na godinu dana. Taj ko radi osiguranje mora da da tehničke podatke, da je snimi… Kada to imate onda krađa ne znači ništa. Kad god se nađe ona se vraća vlasniku. Krađa iz muzeja je besmislica. Bile su one naše naivčnie kad su onu Sezanovu sliku - “Dečak sa crvenim prslukom” - doneli ovde iz Švajcarske. To samo budale prenose ovde jer to ne mogu nikome da prodaju - kaže Kusovac i dodaje:

- Arkan je bio specifičan kolekcionar. Voleo je slike koje su se odnosile na Prvi svetski rat. Bio je sav srećan kada sam mu jednom potvrdio da je dobio falsifikat jer je i on rekao da je prepoznao da se ne radi o orignalu. Bio je srećan što je bio upravu. Onda je u mom prisustvu zvao toga od koga je dobio sliku. To je dobio za svadbu kada se ženio sa Cecom. Ovaj se tamo izvinjavao i odmah su mu zamenili za neku drugu sliku - ispričao je Kusovac, a piše Mondo.

RepublikaFoto: Privatna arhiva
Ceca i Arkan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading