(FOTO) URAGANKA POKAZALA FRAJERA SA KOJIM JE 6 GODINA U LJUBAVI: Ksenija krije dečka kao zmija noge, a on je OZBILJAN MACAN, evo kako on izgleda!

Autor:

Zabava

23.06.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Plaši se da joj ga ne ukradu?

RepublikaFoto: printscreen
Kseniaj sa dečkom

Članica grupe ,,Hurikejn" Ksenija Knežević neretko priča o svom ljubavnom životu, a njenog dečka nikada nije predstavila javnosti.

Iako uvek ističe da je u dugoj i srećnoj vezi, Ksenija je odlučila da svoj ljubavni život krije od fanova. No, s obzirom na to da se bavi javnim poslom, normalno je da će se publika interesovati i za to sa kim se zabavlja.

RepublikaFoto: youtube.com/Eurovision Song Contest
Ksenija

- Dečka sa kojim se zabavljam poznajem ceo život. Prvo smo se družili, pa se onda rodila ljubav među nama. Pet godina smo zajedno i mislim da će on biti taj za koga ću se udati. Ne planiram u skorije vreme brak ni decu, zato što smo mladi. Oboje smo fokusirani na karijeru, ali kada dođe vreme za to, udaću se, neću bežati od toga — rekla je Ksenija jednom prilikom, a prenosi Blic.

Ksenijina i Nikolina veza je veoma stabilna. Njih dvoje su u ljubavi već 6 godina, a evo kako on izgleda.

Foto: Facebook.com
Ksenija i dečko Nikola

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading