(FOTO) NIKAD VIĐENA FOTKA POLUGOLE MAJE I POZNATOG REPERA: Nije Janjuš jedini OŽENJEN u njenoj biografiji! Pozirala pred njim bez SILIKONA!

Autor:

Zadruga

23.06.2021

16:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dosta se spekulisalo o njihovoj aferi.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja Marinković

Zadrugarka Maja Marinković ima buran ljubavni život i dok trenutno muku muči sa Markom Janjuševićem Janjušem, mnogi su zaboravili njenu ljubavnu aferu sa zauzetim reperom.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Maja i Janjuš

Prošle sezone u rijalitiju Zadruga Maja se poverila Ivi Grgurić, te joj je ispričala sve detalje o aferi sa početka njene karijere.

- Ne, još da kažem ime. Nije moj tip. Ovaj je baš moj tip. Ali je bila neka frka, kada smo se dopisivali. I ona i on su poznati, bila je frka. Nije bila kombinacija, bila je veza. Ja sam takva kakva sam, ne mogu da trpim kritike, da mi neko govori gde da idem. Kad sam prekinula vezu sa Stefanom, tad sam se upustila u vezu sa njim. Samo ne mogu da kažem koji je period kad smo bili zajedno, jer biste odmah shvatili - otkrila je Maja u rijalitiju ''Zadruga 3'', a svi su odmah počeli da nagađaju o kome se radi. 

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Maja Marinković

Dosta se spekulisalo da je u pitanju reper Stefan Đurić Rasta, budući da se o tome dugo pisalo u medijima, da je čak, kako se pričalo bio u šemi sa zadrugarkom dok je još bio u braku sa Anom Nikolić. Na njenom Instagram profilu osvanula je fotografija Maje sa snimanje spota za Rastinu pesmu.

Oskudno i provokativno obučena, Marinkovićeva je pozirala, dok je Rasta sedeo ispred nje. 

Foto: instagram.com/majaamarinkovic
Maja i Rasta

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading