PROGOVORILE O SILIKONIMA I ESTRADI: Slađa Alegro i Tijana Em poslale jasnu poruku, pa se razišle u jednoj stvari!

Autor:

Zabava

23.06.2021

15:02

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slađa Alegro i Tijana Milentijević odgovarale na ista pitanja, pa se razišle u mišljenjima.

Foto: ST/D. KADIĆ/V. LUKUĆ
Tijana Milentijević i Slađa Alegro

Slađa Alegro i Tijana Milentijević imale su intervju na kom su davale odgovore na ista pitanja, a onda su se u nekoliko stvari razišle sa mišljenjem, prenosi  Hit Informer.

Naime, pevačice koje su ujedno i dobre prijateljice, su oko nekih tema bile istog stava, a onda su im se mišljenja razišla na pitanje o tabu temama. 

 

 

 

Na pitanje o skandalima na estradi i uspehu preko njih, one su dale veoma slične odgovore.

- Nisam skandalima došla na mesto na kom sam danas, tako da definitivno nisam za to. U suštini, zavisi šta je za koga uspeh. Za mene su to dobre pesme, posećeni nastupi i karijera bez ikakve mrlje. Time sam se vodila i ponosna sam na to - rekla je Slađa.

- U Srbiji je, nažalost, takva situacija da skandali jesu recept za uspeh. Ali ja nisam neko ko bi želeo da karijeru gradi na skandalima. Nekada vam se skandali dogode iako to ne želite. Ne možete uvek sve da kontrolišete, ali nisam za pravlje nje cirkusa samo da bih bila u žiži interesovanja - rekla je Tijana.

Foto: youtube.com/Sharan Concept TV
Tijana Milentijević

Na pitanje o silikonima i da li ih treba stavljati, Slađa je bila stava da  su oni prihvatljivi ako će nekome podići samopouzdanje i ako su urađeni sa merom i ukusom, ali ne umladosti, jer kako kaže lepota je iznutra i kada se to shvati život postaje lepši i kvalitetniji.

Njena mlađa koleginica se i tu složila, pa je rekla da jeste za silikone ukoliko su u granicama normale, jer su joj kako kaže previše napumpane usne ili grudi degutantne.

 

 

 

 

Na pomen Jutjuba i da li je on merilo popularnosti, pevačice su se razišle u misljenjima. Dok Slađa tvrdi da Jutjub i pregledi na njemu ne znače ništa ukoliko je karijera izgrađena, a publika verno prati i peva na nastupima, jer je to i čar posla kojim se bave.

Za razliku od nje, Tijana veruje da je danas sve na društvenim mrežama i Jutjubu, pa samim tim i da su pregledi merilo popularnosi, ali se u jednom složila sa Slađom, a to je da su ljudi koji dolaze na nastupe najveće merilo svega.

 

 

 

Završile su pričom o nasilnicima, a jedna od njih je i bila u kandžama jednog, pa su obe oštro osudile svaki vid nasilništva i apelovale da je veoma bitno odmah prijaviti nasilnika.

- Naravno, to se podrazumeva! Ne sme niko nikoga nikada da udari, niti da ga psihički maltretira. Svako ko je zlostavljan mora da prijavi nadležnim institucijama, i to odmah! Ne sme da čeka... Ne sme da veruje da će biti samo jednom, jer se nikada ne zaustavi na jednom udarcu - rekla je Slađa.

- Žena treba da prijavi nasilnika, posle prvog puta će uvek biti i drugog. Mora da stavi sebe na prvo mesto! Svaki dan pročitamo kako je neka žena zlostavljana ili ubijena. To je uzelo maha. A koliko je tek onih koje ćute, jer se boje da prijave nasilnika. Ali budite hrabre, smognite snagu i učinite to. Jer, u suprotnom, nikada neće prestati. Ja sam svojim primerom pokazala da sam za to da svaki vid nasilja treba prijaviti - zaključila je Tijana.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading