(VIDEO) NIJE NI PRVA NI POSLEDNJA: Upali smo kod Darka Lazića u kuću pa s njim uz kafu razgovarali o RASKIDU sa Marinom!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

10.06.2021

13:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Darko Lazić progovorio o raskidu sa Marinom Gagić!

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Darko otkrio detalje raskida sa Marinom!

Nakon što su i Darko i Marina stavili tačku na vezu i javno se oglasili da je njihovoj ljubavi došao kraj, te da su prekinuli veridbu, Lazić je otvorio dušu za naš portal, pa je otkrio šta je to što je zapravo razlog razlaza.

- Nema tu šta da se priča mnogo, po mom mišljenju se ugasila ljubav, udaljili smo se. Marina i ja smo u super odnosima, u kontaktu smo. Imamo dete, koje je nešto najsvetije u životu svakog. Odlučili smo oboje da je bolje da se raziđemo, to je danas saavim normalno, nema potrebe za svađom i tenzijom. Ne ide, ne ide, imamo zdrav odnos, ni prva ni poslednja- pa se osvrnuo na spekulacije poslednjih meseci o svadbi koja se nikad nije ni dogodila:

- Svi mi maštamo o svadbi i lepom životu, zadesi se se nešto drugačije, bože moj to je sve život. Nisam ja izmislio toplu vodu, dešava se, ugasi se ljubav, dođe do prezasićenja. 

Na pitanje zašto je zašto se Marina oglasila i rekla da su prekinuli zbog njegovog načina života, pevač nije želeo previše da otkriva, pa je na nama ostalo da procenimo da li je iskren:

- Čuvao bih to za nas, ona je majka mog deteta i biće uvek na prvom mestu kod mene, a što se tiče razloga, kao što sam rekao to je nešto moje i ne bih da pričam o tome.

Detaljnije pogledajte u videu ispod:

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading