(FOTO) PREDOZIRALA SE LEKOVIMA: Samoubistvo naše pevačice koje je potreslo Srbiju, DIGLA RUKU NA SEBE ZBOG PSIHIČKIH PROBLEMA!

Autor:

Zabava

10.06.2021

12:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Samoubistvo pevačice koje je potreslo Srbiju!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Grupa" Flame" dok je harala Srbijom!

Nesrećan slučaj desio se u novembru 2016. godine na Floridi, gde je godinama živela. Glorija se ubila velikom dozom lekova, pisao je Kurir tada.

- Popila je šaku lekova i od toga je preminula u stanu u kom je živela na Floridi. Sumnja se da se ubila jer je imala psihičkih problema. Glorija je najverovatnije patila od depresije, s kojim nije uspela da se izbori. Njena porodica još nije stigla na Floridu kako bi preuzela telo, tako da se još ne zna kada će i gde biti sahranjena - rekao je izvor za Kurir.

Glorija je, sudeći po umrlicama na internetu izvršila samoubistvo 13. novembra, istog dana kada je na svom Fejsbuk profilu postavila dva statusa.:

"Hahaha problemi", napisala je u jednom statusu uz komentar da se oseća fantastično, dok u drugom statusu piše: "Pa ovo je ha-ha hit".

Istog dana je objavila i da je stupila u emotivnu vezu sa izvesnim B. T. i od tada se više nije oglašavala na internetu.

 

 

Podsetimo, Glorija je već jednom htela sebi da oduzme život. Ona je 2006. godine htela da skoči sa prozora svog stana u beogradskom naselju Cerak, ali su je u tome sprečili policajci i Hitna pomoć.

Policiju je pozvala njena majka koja je rekla da se Glorija popela na prozor stana i da želi da se ubije. Tih dana je pevačica bila u depresiji jer se pojavio video-snimak na kojem se vidi kako oralno zadovoljava jednog mladića.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading