Pretnje smrću, ucene, batinaši su postajali pre nego što je Vučić došao na vlast: OVA REČENICA IZ INTERVJUA ANE DIVAC JE SVIMA PROMAKLA!

Autor: Republika

Vesti

10.06.2021

12:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Divac, supruga proslavljenog srpskog košarkaša Vlada Divca, u velikoj ispovesti govorila je o brojnim temama.

RepublikaFoto: Tanjug/S. RADOVANOVIĆ, T. VALIČ, E-Stock
Tadić, Koštunica i Ana Divac

Osim o "aferi Kantrimen", za koju je Divac rekla da je potekla od samozvane medijske zvezde Tatjane Vojtehovski i opskurnog vlasnika Tabloida Milovana Brkića, o čemu je Republika već pisala, supruga Vlada Divca govorila je i o političkim prilikama u prošlosti i danas.

U intervjuu koji je dala za Nedeljnik, ona je progovorila i aferi "Knjaz Miloš", koja je drmala Srbiju za vreme mandata Vojislava Koštunice.

- Nisam mogla da shvatim da ovde ne postoje zakoni. To se dešavalo za vreme vladavine Koštunice, koji je sebe predstavljao kao velikog legalistu, što baš i nije bilo tako - i mi nismo znali da postoji paralelni svet. To je bilo naše neiskustvo. Uzeli su ,,Knjaz Miloš'' za nula para, a zaradili su 70 miliona. Slali su mi batinaše sa crnim maskama, pretnje smrću su stizale kao u filmovima - sa tri - četiri izvora. I ti se onda pitaš - da li imaš pravo da svoju decu izlazeš opasnosti? Kao da sam bila u nekom filmu, kao da se nekom drugom dešavalo. Znači, batinaši, pretnje smrću, spinovi, ubijanje karaktera postojali su pre nego što je Vučić bio na vlasti, ali se o tome nije pričalo - navela je ona.

Posebno je naglasila da Vlade Divac i ona nisu bili jedni koji su želeli da čist kapital ulože u Srbiju i "da su tako prošli".

- Cela poenta rušenja Miloševića i naše podrške tome, naravno uz skidanje sankcija, bila je u izgradnji fer društva. Da nismo to želeli, mogli smo za vreme Miloševića da izaberemo šta smo hteli. Nudili su nam da samo uperimo prstom šta želimo, koju kompaniju, položaj… Mi smo platili veliku cenu, ali smo svesno izabrali taj put, na kom su nas opstruisali kroz sve vrste državnih aparata. Gledamo filmove i svi uvek navijamo za iste likove, a ja ne želim da budem loš lik u svom životu, lik za koji ne bih navijala - kazala je Divac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading