(FOTO) BRUTALNE POSLEDICE ,,SLUČAJNO'' OBJAVLJENOG SELFIJA: Editu Aradinović linčuju po društvenim mrežama zbog EKSPLICITNE FOTKE IZ TUŠ KABINE!

Autor:

Zabava

10.06.2021

10:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Edita snosi brutalne posledice zbog eksplicitne fotke!

RepublikaFoto: instagram.com/editaaradinovic
Edita Aradinović progovorila o eksplicitnoj fotki!

Edita Aradinović nedavno se našla u centru medijske pažnje kada je objavljena njena slika na kojoj je pozirala gola. Kako je kasnije otkrila ona ju je slučajno podelila na društvenim mrežama, te ubrzo i obrisala, ali kasno.

Nakon objavljivanja eksplicitnih fotki, Edita je dobila negativne komentare, a ona je odlučila da se obračuna sa svima, te je javno na Instagramu podelila poruke onih koji su je osudili.

"Jako lepo od strane nekoga ko drugima treba da bude uzor", poručio joj je jedan madić, dok mu je ona preko Instagram storija žustro odgovorila:

"Ti sigurno nisi taj kojem želim da budem uzor! Nemojte se zavaravati tim pokušajima da nabijate grižu savesti na osnovu profesije koju sam odabrala. To što ne možeš da razumeš, ja razumem, zato pali s mog profila, i ti i svi koji se pravite pametni. Ti znaš kome ću ja uzor da budem. Blok za tebe momak", burno je reagovala pevačica.

Nakon toga je usledila još jedna prozivka, gde se ističe da je sramota što je Edita javna ličnost i da zapravo nema normalno ponašanje i vaspitanje.

"Pa gledaj caricu univerzuma, ti si boginja, i osvojila si vaučer za kozmetički salon, a boga mi i rekonstrukcije face", odgovorila joj je Aradinovićeva.

Po svemu sudeći, Edita ovih dana itekako snosi posledice za svoj "slučajno" objavljen eksplicitni selfi, ali ne želi da dopusti da je vređaju zbog toga.

Foto: Instragram Printscreen
Foto: Instragram Printscreen

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading