ZVEZDA IZVISILA: Delovalo je da je GOTOVO, a onda PREOKRET na Marakani!

Autor:

Sport

10.06.2021

14:00

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nastavlja se saga oko defanzivca.

RepublikaFoto: Starsport
Fudbaleri Crvene zvezde slave trofej Kupa Srbije

Defanzivac Crvene zvezde Srđan Babić neće pojačati portugalsku Bragu koja je za njega nudila 1,3 miliona evra i deset posto od naredne prodaje, saznaje "Mocartsport".

Preciznije, Crvena zvezda nekoliko dana nije poslala zvaničan odgovor Portugalcima pod obrazloženjem da Real Sosijedad - od kog su crveno-beli februara 2018. otkupili Babića za 800.000 evra - ima pravo preče kupovine. Takav potez razljutio je prvog čoveka Brage, Antonija Salvadora, koji je rešio da odustane od namere da ispuni veliku želju svom treneru Karlosu Karvahalu i dovede mu Srđana Babića.

RepublikaFoto: Starsport
Ništa od Brage - Srđan Babić

Podsetimo, Babićev ugovor sa crveno-belima ističe kroz šest meseci, a minulu sezonu je proveo na pozajmici u Familikau, gde je igrao standardno. Srpski šampion očekuje da prodajom njega i Miloša Degeneka popuni klupsku kasu, a da li će se to dogoditi videćemo po otvaranju letnje pijace.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading