NIJE MOGLA VIŠE DA GA TRPI: Zbog ova DVA razloga je Darko ostao BEZ VERENICE!

Autor: Republika.rs

Zabava

08.06.2021

14:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Smučilo joj se!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Marina je raščistila!

Darko Lazić i Marina Gagić definitivno su stavili tačku na svoju vezu, a sve to je javnosti otkrila pevačeva, sada već bivša verenica.

Darko je, naime, nedavno izjavio da su on i Marina zakazali svadbu za 24. jun, međutim Gagićeva je sve to demantovala i istakla da su njih dvoje raskinuli veridbu, te da venčanja neće biti.

Kako pewnosi "Alo!", dva su navodna ključna razloga zbog kojih Marina nije htela da se pomiri sa Lazićem, iako ju je već dugo molio da se vrati u njihovu kuću u Brestaču koju je ona napustila sa sinom Aleksejem.

- Marina je mislila da će se Darko nakon rođenja sina, ali i nesreće koju je imao, smiriti i da mu neće padati na pamet da ponovo "divlja", međutim nakon nekog vremena je shvatila da se on nikada neće promeniti. Mnogo puta mu je prelazila preko sličnih stvari, kada je kući dolazio mortus pijan... Obećavao joj je i govorio da će se promeniti zbog nje i sina, ali sve je bilo uzalud - kaže izvor iz Brestača  i dodaje da je drugi razlog bio taj jer je Darko stalno bio u društvu nekih atraktivnih žena, što je Marini već počelo previše da smeta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Videce se jos

08.06.2021 17:32

Ova se (izgleda) ipak izvukla od pijandure. Nadajmo se da ce tako i ostati. A vi ostale devojke, mislite zaboga za koga se vezujete, pa mu pride i decu radjate!