MI NISMO ZAJEDNO VIŠE OD ČETIRI MESECA: Marina stavila tačku na priču sa Darkom, OSTAVILA VERENIKA, NIŠTA OD SVADBE!

Autor:

Zabava

08.06.2021

11:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Oglasila se Gagićeva i konačno otkrila zašto je ostavila pevača i zbog čega ne žive više zajedno!

RepublikaFoto: instagram.com
Marina ostavila Darka!

Posle dugo spekulacija o odnosu Darka Lazića i Marine Gagić, pevačeva bivša verenica je sada ekskluzivno progovorila za Kurir.

Ona je otkrila pravu istinu o njihovom odnosu nakon što je folker objavio niz fotografija na kojima je u društvu atraktivnih devojaka sa kojima je bio na luksuznoj jahti. 

Pevač je nedavno ispričao čak i da su zakazali svadbu za 24. jun, a Marina je sada demantovala njegove tvrdnje i otkrila da već mesecima nisu zajedno. 

RepublikaFoto: instagram.com/darkolazicofficial

- Mi nismo ni zakazali svadbu da bismo je otkazali. Darko i ja ne živimo zajedno već sigurno 4 meseca. Razlozi su jasni. Smatram da mu ne priliči ovakvo ponašanje, ali Bože moj, njegov život, njegova stvar - rekla je Marina, a potom se osvrnula na sina Alekseja. 

- Ja se osećam odlično, konačno imam zasluženi mir sa svojim detetom. Aleksejnajvoljenije i srećno dete, ljubav mu se pruža non stop, u centru pažnje je u mojoj porodici - ispričala je Gagićeva koja je rešila da stavi tačku na ovu priču. 

Inače, sada su se pokazale istinitim informacije do kojih je gorepomenuti list došao prilikom posete Darkovom rodnom mestu Brestaču, kao i Pećincima gde je Marina otišla nakon njihovog raskida. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading