(FOTO) NAKON SPEKULACIJA O AFERI SA VRANJEŠOM, političarka objavila fotku I SRUŠILA INTERNET, ON JE ŠČEPAO DOK ONA POZIRA!

Autor:

Zabava

08.06.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ana Grozdanović objavila fotku i otkrila sve!

RepublikaFoto: instagram.com/karleusastar,ognjenvranjes
Otkriven dečko Ane Grozdanović, a nije Vranješ!

Kao bomba odjeknula je vest da je fudbaler Ognjen Vranješ zarobio srce političarke Ane Grozdanović, i da je ona pre nekoliko raskinula sa dečkom, ali po svemu sudeći, sve se preokrenulo u poslednjem trenutku i sada je ona javno demantovala razne spekulacije.

Naime, najlepša političarka u regionu objavila je niz fotografija svog dečka na svom Instagramu, nekoliko zajedničkih uspomena, i tako jasno stavila do znanja da njihovu ljubav i sreću niko ne može da poremeti.

RepublikaFoto: Instragram Printscreen

Grozdanovićeva koristi svaki slobodan trenutak da provede sa dečkom, a po objavama sa društvenim mreža, oni uživaju u mnogim aktivnostima, interesovanjima i obostranim emocijama. 

Dečko Grozdanovićeve, sa kojim je u vezi skoro godinu dana, frajer je koga bi skoro svaka žena poželela. Uspešan, zgodan, pametan, ali, na Aninu sreću ‒ samo njen.

Malo je reći koliko su lep par, a mi im želimo da zajedno ostvare svoje snove, prenosi Espreso.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading