RODITELJI U BORBI SA ŽIVOTOM MIMI MERCEDES: U strahu da im ćerka ne UMRE, TO JE BILO NAJGORE, NISU MOGLI DA JE SPREČE!

Autor:

Zabava

08.06.2021

07:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Strepeli da se ne završi tragično!

Foto: oto: Instagram/mimimercedez
Mimi Mercedes

Popularna reperka Mimi Mercedez za MONDO progovorila o turbulentnoj prošlosti i roditeljima, priznala da je htela da odustane od muzike, pa pomenula Stoju, Relju Popovića i Nikoliju!

Mimi Mercedez od početka svoje muzičke karijere intrigira i šokira javnost, kako provokativnim pesmama, tako i svojim izjavama!

Međutim, ovog puta Mimi je za emisiju Realna priča otkrila najranjiviju stranu sebe. Prisetila se svog odrastanja i turbuletne prošlosti kada je krenula da se bavi muzikom, pa otkrila da su se roditelji plašili za njen život.

RepublikaFoto: oto: Instagram/mimimercedez

“Najekstremniji deo života sam imala posle srednje škole. Ja na fakultet uopšte nisam ni krenula, i onda sam počela da smišljam načine kako moj život da bude slobodan i zabavan. Nažalost moji roditelji su morali mnogo da propate zbog te moje tendencije. Moji roditelji jesu mnogo normalniji od mene, ali su dovoljno širokoumni da razumeju to moje ponašanje iako su stvarno propatili u jednom periodu kada su brinuli da ću da umrem. To je bilo najgore! Oni su videli da stvarno toliko ekstremno živim da ne mogu da me spreče. Stvarno su sve probali u tom nekom periodu kada sam imala 19, 20 godina. To je bio totalni haos! Oni su se samo plašili da ne umrem, da ne završim u nekom preozbiljnom problemu’’.

Poznato je da popularna reperka ne daje često intervjue i da voli da se izoluje od javnosti. Ovog puta je otišla korak dalje, pa je iznajmila kuću van Beograda na šest meseci kako bi se osamila. Takođe, prvi put je govorila i o tome da je u tim trenucima želela da odustane od muzike.

“Trebalo mi je samo da napravim reset i da nemam komunikaciju ni sa kim dugo, da nema to neko neobavezno druženje. Samo mi je to trebalo, i onda sam postala toliko željna druženja i svega. Mislila sam da nikada neću pričati o tome, ali baš skoro mi se desio najteži period sigurno u mom životu, psihički mi je bio najteži. Tad sam razmišljala o opciji da skroz prestanem da se bavim ovim, jer mi je toliko bila potrebna izolacija. U tom periodu sam toliko želela da se sakrijem od svega na svetu što postoji…’’

Mimi je priznala i da mnoge kolege nisu htele javno da je podrže na početku karijere, sem Relje Popović i Nikolije.

RepublikaFoto: oto: Instagram/mimimercedez

“Relja i Nikolija zapravo baš gotive moj rep i ne stide se to javno da pokažu, i hvala im puno. Mene mnogo ljudi privatno kaže da me gotivi, ali retko ko me je otvoreno podržao. Svi su kao: ‘Šta će to da govori o meni, ako ja podržim nju? Ona je baš eksplicitna’. Relji i Nikoliji dugujem zahvalnost što su me toliko otvoreno promovisali, moj najsiroviji rep i najnekomercijalniji. Oni su ga delili vrlo javno i mene to baš pogađa, pogotovo zato što su oni izvođači koje ja mnogo gotivim.”

Osvrnula se i na saradnju sa Stojom pa otkrila šta zapravo misli o njoj!

“Nisam očekivala da toliko mogu da se skapiram sa njom. Ona je osoba koja me je najviše impresionirala, i najviše nekih najpametnijih saveta mi je dala. Ona je toliko posebna osoba i za pevačicu je jako nesvakidašnja, mnogo je zajebana!”- zaključila je Mimi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading