ALAPAČA VAM OTKRIVA ŠOK DETALJE: Poznata pevačica u GEJ AFERI, POKUŠALA DA ZATAŠKA, ALI JE USLEDIO ŠOK OBRT!

Autor:

Zabava

07.06.2021

11:05

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata pevačica u burnoj gej vezi!

RepublikaFoto: Ilustracija: Freepick/Vectorpocket, Republika.rs
Donosimo nove sočne tračeve,..

 Republika.rs vam donosi jednu novu priču bez zvaničnih imena da bismo, ako se ikada obelodane te stvari, jednog dana mogli da napišemo: "Jesmo li vam rekli?" U pitanju je nova rubrika našeg portala - Alapača, koja će se pozabaviti lokalnim tračevima iz sveta estrade, sporta, kulture. Nema ko u Srbiji ne voli da tračari, što o komšinici, što o onoj porodici što živi u onoj kući iza onog ugla i tako redom...

Alapača vam i ove nedelje donosi jedan sočan trač!

- Naime, naša poznata pevačica mlađe generaciju krije frapantnu tajnu, dok se u javnosti predstavlja na jedan način, živi totalno drugačiji život daleko od očiju medija. Ova prestonička lepotica nakon što je više godina krila svoj ljubavni život, rešila je da obelodani vezu sa dečkom sa one strane zakona, koju je isticala u javnosti, ali fatalnu ljubav sa devojkom koju je imala pre njega, krila je kao zmija noge. U pitanju je veza sa mladom tamnoputom cicom iz "Srpske Atine", muškobanjaste konstitucije, na prvi pogled bismo rekli da je muško ali ipak nije. Ta burna, strastvena, gej veza je trajala oko godinu dana. U to vreme su slike na njihovim društvenim mrežama prštale sa svih strana, jake emocije nisu mogle da sakriju, ljubav je cvetala, ali zbog društvenih normi je reklo bi se popularna pevačica, odlučila da prekine sve između njih. Neko vreme je patila za fatalnom devojkom, ali je vrlo brzo uplovila u vezu sa dečkom sa kojim se neko vreme smirila, a ovu priču je mislila da je ostavila iza sebe.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading