(FOTO) GLUMAC POKAZAO KAKO IZGLEDA NAKON SKANDALA NA FUDBALSKOJ UTAKMICI: Saša Joksimović objavio sliku, a JEDAN DETALJ JE SVE ŠOKIRAO!

Autor:

Zabava

08.06.2021

08:17

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac Saša Joksimović objavio sliku nakon skandala na fudbalskoj utakmici.

RepublikaFoto: facebook.com/sasa joksimovic
Saša Joksimović

Nakon što je kao bomba odjeknula vest da je glumac Saša Joksimović priveden, on se i oglasio po pitanju toga, a sada je po prvi put pokazao kako izgleda nakon sukoba koji je imao.

Saša Joksimović pozanti glumac priveden je policiju nakon sukoba koji se desio na fubalskoj utakmici.

- Radovao sam se što pobeđujemo kad me je jedan redar udario pesnicom. Tu je ispao haos, bilo je i psovki, a ovo što čitam nije istina, da sam ja govorio da sam glumac, niti bilo šta. Došla je policija, jer nisam imao ličnu kartu, da dam izjavu i otišao kući - rekao je Joksimović za Blic.

Saša se takođe na neki način oglasio i na društvenim mrežama. Naime, on je objavio sliku na Instagramu, gde možemo primetiti da nema vidljivih povreda, ali takođe možemo uočiti jedan detalj koji je sve zaintrigirao.

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official
Objava Saše Joksimovića

Naime, glumac već neko vreme pušta kosu i do sada se u javnosti nije pojavljivao sa ovakovom frizurom, što je svi i iznenadilo, ali moramo priznati da svaka promena u životu prija i znači.

Podsetimo, Joksimović je navodno sa čak 1,7 promila alkohola u krvi napravio haos na meču Pambukovica - Banjani zato što je gostujuća ekipa, za koju je navijao, u tom trenutku gubila. Kako se navodi, Saša je na stadion "Dragan Džajić" došao u vidno alkoholisanom stanju sa prijateljem i odmah je napravio haos.

U glumčevu odbranu odmah se oglasio i glumac Predrag Damjanović, koji je na drušvenoj mreži Instagram podelio njihovu zajednučku fotografiju i uz nju napisao:

Foto: instagram.com/sasajoksimovic_official
Objava Predraga Damjanovića

- Malo svako svoje dvorište da počisti i pokosi travu, ako vam treba vest, vest je da ovaj dobri čovek i buraz i ja imamo premijeru mnogo dobre komedije.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading