RADNICA BRUTALNO PRETUKLA MUŠTERIJU! Svom snagom je udarala pesnicom u glavu (VIDEO)

Autor:

Svet

08.06.2021

08:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Radnica Amazona u Kaliforniji Icel Ramirez (21) uhapšena je zbog napada na 67-godišnju mušteriju koja joj je prebacila da kasni sa isporukom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Radnica brutalno pretukla mušteriju

Na snimku koji je šokirao svet zbog količine agresije koju je ispoljila Ramirezova, vidi se kako joj mušterija iz San Franciska nešto kaže, posle čega dostavljačici pada mrak na oči i svom snagom kreće da je udara pesnicom u glavu.

Dag Smit, vlasnik stambenog kompleksa u kojem se dogodio incident, rekao je da je bio u lobiju kada je radnica Amazona nasrnula na mušteriju.

Čuo sam da se nešto raspravljaju, a posle i da stanarka viče dok ulazi u svoj stan. Potom sam video iznerviranu radnicu koja mi je rekla da ju je žena uvredila na rasnoj i etničkoj osnovi rekavši joj da u privilegije belaca ne spada da čekaju da im tamnoputi ljudi kasne sa isporukama – rekao je Smit.

Na snimku se posle prebijanja mušterije vidi kako se ona poprilično dobro drži i pokušava da otključa svoj stan kako bi joj Ramirezova unela paket. Potom nastavlja da je udara i unutra.

Icel Ramirez rekla je policiji da je reagovala u samoodbrani, ali taj argument teško će proći na osnovu gledanja snimka.

Mušterija je odbila da saopšti svoj identitet javnosti i kaže da je pretrpela povredu nosa i jagodične kosti, kao i da je psihički uništena.

Amazon se odmah ogradio od slučaja.

Žena sa snimka više ne radi za nas. Nasilje nikada nismo tolerisali niti ćemo to činiti – saopšteno je iz uprave poznate kompanije.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading