HVALA VAM DRAGI LJUDI! Majka Nine Blagojević otkriva: Idemo u Moskvu 23.juna, ulili ste nam veliku NADU u bolje sutra!

Autor: Republika

Vesti

08.06.2021

10:20

Srpski telegraf je uspeo da dođe do svih 11 veličanstvenih fudbalera Crvene zvezde, koji su doneli titulu evropskog prvaka 1991. u Bariju. Svi oni su se potpisali na crveno-beli dres, a Srpski telegraf i naš portal Republika.rs odlučio je da ga iskoristi na najbolji mogući način - bio je postavljen na aukciji i prodat za 420.000 dinara kako bismo pomogli maloj Nini Blagojević (2) za njeno bolje i zdravije sutra.

Privatna arhiva
Nina Blagojević

Nina Blagojević ima samo dve godine i boluje od retke bolesti, neurofibromatoze koja stvara benigne tumore na nervima. Nažalost, tumor je napao njene oči i izgubila je vid na desnom oku. Kako bi joj sačuvali vid na levom oku Nini je potrebno lečenje u klinici u Moskvi.


Licitacijom za dres, kao i uz pomoć dobrih ljudi koji su skupljali novac za Ninu, obezbeđena su sredstva za prvu terapiju u Moskvi, a porodica na put ka boljem sutra započinje 23.juna. 

Nini će biti potrebno da bar 7,8 puta odlazi na terapiju u Moskvu, što znači da će biti potrebno još sredstava, ali svakako je na ovaj način porodica dobila nadu:

- Želim da se zahvalim od srca gospodinu koji je licitirao za dres i pokazao svoje veliko srce i humanost i što zahvaljujući njemu naša mala Nina kreće na borbu do ozdravljenja. Gospodinu i njegovoj porodici želimo da Bog podari zdravlja i uspeha u životu, da uvek budete zdravi i nasmejani! Veliko hvala portalu Republika.rs i Srpskom Telegrafu na podršci i pomoći, verujemo da ste prešli veliki put jer trebalo je doći do naših 11 veličanstvenih, hvala vam dragi ljudi, poručila je majka Nine Blagojević, Marija.

 

Komentari (0)

Loading