VELIKO BRAVO! DRES ZVEZDE ZA POMOĆ MALOJ NINI PRODAT ZA PREKO 400.000: Luka i Sofija za sekundu izgubili od Beograđanina!

Autor: Republika

Vesti

04.06.2021

15:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski telegraf i Republika su uspeli uspeli da dođu do svih 11 veličanstvenih fudbalera Crvene zvezde, koji su doneli titulu evropskog prvaka 1991. u Bariju.

Tekst potpisa

Svi oni su se potpisali na crveno-beli dres, a Srpski telegraf i naš portal Republika.rs odlučio je da ga iskoristi na najbolji mogući način - postavljen je na aukciju da bismo pomogli maloj Nini Blagojević (2) za njeno bolje i zdravije sutra. Za Ninino lečenje i putne troškove odlaska u Moskvu, potrebno je sakupiti iznos od oko 50.000 evra.


Danas u 15 časova završena je aukcija za ovaj jedinstveni dres koji je kupio Beograđanin (ime poznato redakciji) za 420.200 dinara.
RepublikaFoto: printscreen
Kraj aukcije

Mi smo zajedno sa Nininom majkom dočekali kraj aukcije, a nažalost Nina i njen otac morali su hitno da odu na onkologiju jer su Nini znatno opali leukociti i morala da je primi terapiju. Pogledajte kako je Ninina majka sa nestrpljenjem dočekala kraj aukcije:

U licitaciji za pomoć maloj Nini učestvovali su i FK Crvena Zvezda, Luka Jović sa lepšom polovinom Sofijom Milošević, kladionica Meridian i mnogi drugi.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading