(FOTO) ZAPALILE SE MREŽE NAKON SLIČNOSTI VERE MATOVIĆ SA PRVOM DAMOM AMERIKE: Pevačica REAGOVALA i ODMAH uputila KRITIKE!

Autor:

Zabava

18.05.2021

07:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kornisnici društvenih mreža primetili veliku sličnost dve dame.

Foto: Tanjug/AP, ST/Vladimir Lukić
Vera Matović ipak prihvatila šalu

Ime Vere Matović ne prestaje da se pominje po društvenim mrežama, a nakon ponovo oživljene pesme "Miki, Milane", a koja je dovela do sukoba sa koleginicom Nadom Topčagić, sada se pronašao još jedan razlog da pevačica postane hit na Internetu.

Naime, nakon što je glumica Dženifer Garner objavila fotografiju sa prvom damom SAD Džil Bajden, korisnici društvenih mreža nisu mogli a da ne primete izuzetnu sličnost Vere Matović i žene američkog predsednika.

- I upravo smo se na ovu sliku svi u familiji upecali da Vera Matović dočekuje Dženifer Garner. Još smo u tripu bili da je ova došla da se vakciniše. Odmor za sve. Vera Matović uči Dženifer Garner da peva "Miki, Milane" na uvce Benu Afleku kad raskine sa Džej Lo - hit je komentar na Tviteru.

Vera je i sama prokomentarisala poređenje sa prvom damom. 

Foto: yotube.com/Grand Magazin Tv Grand
Vera Matović

- Važno je da se samo piše i pominje moje ime u pozitivu, vidi se da nema veze sa mnom očigledno. Telo je sasvim druge osobe, a dotičnu damu i ne vidim, osim njenu pozadinu. Znala sam da je u pitanju foto-montaža. Ova devojka s plavom kosom asocira na moj lik, ni ovakvu frizuru ne nosim, a tek garderobu ne bih nikada ovakvu obukla, a sandale tek da ne pričam (smeh). Lepo je kada te porede sa takvim ličnostima - rekla je Matovićeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading