TANJA SAVIĆ VIŠE NIJE SAMA: Evo s kim PROVODI vreme u Smederevu!

Autor:

Zabava

06.04.2021

21:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što je godinu dana vodila bitku za starateljstvo nad sinovima, presuda je izrečena u korist Tanje Savić.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Porodica joj je velika podrška... Tanja Savić

Pevačica se sada sprema za put u Australiju, gde će se, nakon dužeg perioda, videti sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem, a potom se zajedno sa njima vratiti za Smederevo, gde će živeti.

Do tada, Tanja vreme provodi sa porodicom, a najviše sa bratom Nemanjom koji joj pomaže, između ostalog, i u opremanju kuće u Smederevu. 

Tanjina komšinica progovorila je o Tanjinom navodnom dečku, ali i situaciji u kojoj se pevačica trenutno nalazi.

- Tanja nije sama, svi znaju da ima sestru Bilju koja je vaspitačica i s kojom se maltene svakodnevno slika za Instagram, ali ona ima i rođenog brata Tomicu. Od kada se preselila u Radinac mnogo je bliža sa familijom, s kojom joj je Dušan godinama branio da ima kontakt- rekla je, a zatim i otkrila ko je Tanjina desna ruka u teškim danima, ali i da je suprug Dušan stalno uznemirava i preti.

Foto: Printscreen
Više od godinu dana nije videla sinove...

- U poslednje vreme sve češće provodi vreme sa bratom Nemanjom, on joj kao i otatak familije pomaže da opreme stan i završi sve one muške poslove, poput bušenja zidova, sklapanja nameštaja i nošenja gabaritnih stvari, a ima ih dosta. On je taj koji je čuva, pazi na nju i njena je desna ruka. Dušan je svakodnevno uznemirava, preti joj da neće videti sinove, i Tanja je svesna da je on spreman na sve. Uzda se u zakon i pravdu, a sud je 12. marta doneo odluku da deca treba da se vrate u Srbiju- istakla je komšinica. 

Otkrila je i da se Tanja konsultuje sa psihoterapeutom, kao i da strahuje koliko je njen suprug uticao na sinove dok su bili razdvojeni od majke.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Suprug joj ne da mira...

- Ona se polako sprema za taj put, ali sigurna je da neće sve glatko proći. Istina je da je krenula na konsultacija sa psihoterapeutom, jer želi da bude spremna na svaku reakciju kad prvi put ugleda sinove, svesna je da daljina čini svoje, i da oni možda nisu skroz spremni za povratak u Srbiju. Brine kako će sinovi reagovati kad je ugledaju, i koliki je uticaj otac imao na njih u prethodnih godinu dana koliko su razdvojeni. Brine je i šta im je rekao da je razlog zašto se vraćaju njoj, da ih je ubedio da je ona loša majka. Ono što mogu da kažem jeste da Tanja nije sama, ima punu podršku porodice, braće i sestara i svi zajedno sa njoj već godinu dana prolaze kroz ovu mukotrpnu borbu- završila je Tanjina komšinica za Svet.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Dragan

08.04.2021 18:30

Našla veprića.. ?