KONAČNO ZAJEDNO: Tanja Savić objavila fotku sa sinovima, ali ovaj detalj je sve rastužio!

Autor:

Zabava

17.03.2021

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Emotivna poruka Tanje Savić koja nikoga nije ostavila ravnodušnim - godinu dana je bez sinova!

RepublikaFoto: youtube.com/ Glamur TV HAPPY
Tanja Savić

Pevačica Tanja Savić na Instagramu je objavila fotografiju sa svojim sinovima Maksimom i Đorđem. 

Doduše, čuju putem video-poziva, jer je za sada nemoguće da Tanja otputuje, zbog pandemije koronavirusa.

Pevačicu decu nije videla već godinu dana, otkako je njen suprug Dušan Jovančević odlučio da uzme decu bez majčine dozvole i odvede ih u Australiju, gde žive svi porodično.

Od tada počinje pravi pakao za pevačicu, koja pokušava na sve načine da dođe do svoje dece. Neko vreme, Dušan i njegova porodica nisu dozvolili da sinovi čuju majke, ali to se promenilo nakonšto je sud doneo odluku da deca moraju da se čuju sa majkom.

Pevačica se i danas čula sa sinovima, a potom im je posvetila status na Instagramu koji je ganuo mnoge njene pratioce.

Foto: Printscreen
Tanja Savić

- Moje dve najveće ljubavi. Maksim i Djordje. Svih ovih 335 dana bez vas bilo je uzalud. Iako sam bila jako usamljena, nekako, uz vas smeh koji (uprkos fizičkoj razdvojenosti od vas) nikako nije jenjavao u mojim mislima i bio mi je ujedno i postrek za dan kad vas budem ponovo videla. Taj glas mi je davao nadu. Glas mojih anđela. Samo mi znamo kako je ta ljubav između nas čarobna. Nešto sto se recima ne moze opisati. Ali pogledom i osmehom može. Ti momenti kad se razumemo i kada ne govorimo nemaju cenu. Dok se sve vreme od kuće do škole držimo za ruke. Dok noćima ležimo zajedno i smejemo se mojim smešnim izmišljenim bajkama. Sve je to bilo prekinuto na jedno vreme. Život nije bajka. Biti majka je Božiji poziv da budeš borac i učitelj. Kada od učenika postaneš učitelj, e to je onda pobeda. Pobeda nad samim sobom. Vi ste moji heroji. Dali ste mi snagu da izdržim. Čuvam svoju radost i treptaj u srcu za naše nemirne i razigrane buduće dane. Napokon su uslišene naše molitve da konačno budemo zajedno! Voli vas mama - napisala je pevačica.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading