NOVI LAPSUS TANJE SAVIĆ: Pevačica potvrdila da joj dolaze deca, pa NASMEJALA SVE!

Autor:

Zabava

06.03.2021

10:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pevačica Tanja Savić u poslednjih godinu dana prolazi kroz veoma težak period jer joj je suprug Dušan Jovančević odveo sinove Maksima i Đorđa u Austrliju zbog čega ih ona ne viđa.

Foto: instagram.com/tanja_savic_private
Potvrdila da joj dolaze deca pa se izblamirala... Tanja Savić

Ipak, ovih dana za nju stižu lepe vesti, da će joj deca doći u Srbiju, a ona se tim povodom obratila svima i pozdravljajući svoje fanove širom sveta napravila lapsus koji će mnoge nasmejati.

Ovo nije prva greška u govoru koju je napravila s obzirom na to da je Savićka poznata kao kraljica lapsusa. 

Pevačica se obratila svojim fanovima putem živog uključenja na društvenoj mreži Instagram, dok je uživala sa drugaricama u jednom tržnom centru. Ona je odgovarala na pitanja svojih pratilaca, a neki od njih nisu baš bili blagonakloni prema njoj.

Foto: instagram.com/printscreen
Voli da snima lajvove i slika selfije... Tanja

Jedan pratilaca je konstatovao da je Tanja ostarila, zbog čega se pevačica osetila loše, te mu je ovako odgovorila:

- Ju, ju ju, mora da je mutna kamera. Ljudi, suzdržite se od ružnih komentara nije ni vreme ni mesto da pišete na javnom profilu takve grozote - rekla je pevačica.

Savićeva je onda rešila da pozdravi fanove iz svih zemalja i država, pa je nabrajala.

- Pozdrav Sarajevo, pozdrav Melburn...

Ipak, jednu državu nije uspela da izgovori kako treba. "Pozdrav Ešpanja", rekla je umesto pozdrav Španija.

Tanja Savić u svom lajvu osvrnula se i na problem sa kojim se suočila prošle godine, te je otkrila da postoji mogućnost da uskoro vidi svoje sinove.

- Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći - navela je Tanja u svom lajvu.

Podsetimo, Tanja se, bori za sinove Maksima i Đorđa, koje je njen suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju u aprilu prošle godine i od tada joj brani da ih vidi, a od skoro i da ih čuje. Ona je protiv Dušana pokrenula sudski postupak, a mnogi su mislili da je zbog istog već otputovala u Australiju.

RepublikaFoto: instagram.com/tanja_savic_private
Bori se sa suprugom za decu... Tanja i Dušan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Marko

06.03.2021 10:43

- Deca će meni doći uskoro. Bićete blagovremeno obavešteni. Kako su otišla, tako će i doći - navela je Tanja u svom lajvu. PO DOGOVORU SA OCEM OTIŠLA. SA OCEM SE I VRAĆAJU. SVE JE LAGALA.