ANĐELE MOJ, OVO JE NAŠA PRVA FOTOGRAFIJA: Aleksandra čestitala sinu rođendan i sve raznežila!

Autor:

Zabava

06.03.2021

08:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Popularna pevačica Aleksandra Prijović objavila je fotografiju sa sinom Aleksandrom kom je danas 2. rođendan, a uz koju je napisala veoma emotivan status.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Presrećna Aleksandra Prijović emotivnim rečima čestitala sinu drugi rođendan

Ona je objavila njihovu prvu zajedničku fotografiju iz porodilišta i otkrila kako se oseća:

- Anđele moj mali, ovo je naša prva fotografija pre tačno dve godine, najlepši i najemotivniji trenutak u mom životu. Hvala ti za najslađe trenutke, smeh, sreću i neopisivu ljubav...Danas je tvoj “dia dan” kako bi ti rekao i jedva čekam da se probudiš da ti otpevamo tvoju omiljenu pesmicu i da duvaš svećice...budi mi uvek srećan, zdrav, veseo, nasmejan, dobar dečak kao sto i jesi. Volim te i više nego što sam ikada mislila da je moguće, onako kako samo mama može da voli - napisala je pevačica.

Aleksandra i Filip Živojinovć venčali su se 21. juna 2018. godine, a sina Aleksandra dobili su devet meseci kasnije, 6. marta 2019. godine. Pevačica od tada nije objavila mnogo fotogrfaija sa sinom, ali je otkrila da se veoma lepo oseća u ulozi majke.

RepublikaFoto: Grand News
Venčali se i posle devet meseci postali roditelji... Aleksandra i Filip

- Meni je ova godina bila najlepša, 9 meseci sam bila sa sinom. Ja sam sve vreme sa njim. Odmorila sam se i nauživala sam se u ovoj godini - rekla je tada Aleksandra Prijović, pa otkrila da li planira drugo dete:

- Ne planiram bebu drugu još uvek. Kad se desi dsiće se. Ja bih volela najmanje 2 deteta da imam pa kad bude. Nismo planirali ni za prvo dete, to se desi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading