LUKA JOVIĆ ISKREN DO KOSKE: Nemam snage...

Autor:

Sport

06.03.2021

08:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Napadač Ajntrahta iz Frankfurta Luka Jović je od povratka u Bundesligu samo jednom bio u prvoj postavi.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Luka Jović u duelu sa Hofenhajmom

Jović je odmah po dolasku u Frankfurt postigao dva gola ušavši sa klupe, ali je na narednih sedam utakmica strelac bio još samo jednom.

Startovao je samo protiv Bajerna, dok je ostale utakmice krenuo kao rezerva.

- Nisam igrao mnogo u poslednje dve godine, morate da prođete dosta toga da biste bili spremni za celu utakmicu. Trudim se da treniram maksimalno koliko mogu, do svojih krajnjih limita. I dalje nisam na nivou na koji sam navikao i iskreno nemam snage da odigram svih 90 minuta, to je istina. Ali trudim se koliko god mogu da iskoristim vreme koje mi se ponudi. Bolje se osećam svakog dana i verujem da sam na pravom putu da se vratim u formu - rekao je Jović za "Bild".

Bivši napadač Crvene zvezde zadovoljan je svojim boravkom u Ajntrahtu.

- Kada sam došao odmah je bilo jasno da hoću pažljivo da vraćam formu. U stalnom sam kontaktu s trenerom po ovom pitanju. Tim je pokazao da mu odgovara ovaj sistem, zbog toga je jasno zašto se malo toga menja. Verujem da mogu da pronađem svoju ulogu u svemu tome. I dalje nas čeka dosta utakmica. U ovom trenutku sam zadovoljan kako se stvari odvijaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading