SKRHANA SUPRUGA PREDRAGA ŽIVKOVIĆA TOZOVCA: Malopre sam se čula s njim!

Autor:

Zabava

07.03.2021

11:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Predrag Živković Tozovac (85) i dalje je u KBC "Dragiša Mišović" gde se leči od virusa korona, a njegova supruga Emilija otkrila je u kakvom je stanju trenutno pevač.

RepublikaFoto: e-stock/M. JOŠIDA
Oglasila se supruga Predraga Živkovića... Tozovac I Emilija

- Malopre sam se čula sa njim. Prima odgovarajaću terapiju. Dobro zvuči i priča lepo. Rekla sam da mu isključi telefon. Stabilan je. Krvna slika mu je bolje i to je dobar pokazatelj za oporavak. Nema temeparaturu. Hteo bi da ide kući kaže da ne može da dočeka da izađe, ali ne može za sada - izjavila je  Emilija i dodala da ju je juče pogodila informacija da je njena majka preminula, ali ne od posledica korona virusa:

- Žena je imala pejsmejker, umrla je od srca. Imala 93. godine. Pejsmejker je nosila deset godina. Nema veze sa koronom - kratko je dodala supruga pevača.

Podsetimo, Tozovac je 6. marta smešten u bolnicu zbog obostrane upalke pluća o čemu je Republika.rs prva pisala. On se juče oglasio i potkrio da jedva čeka da ode kući. 

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Sve mu je bolje... Tozovac

- Tačno je da sam završio u bolnici zbog upale pluća i korone, ali mnogi se bore sa tim problemom. Nije više nikakva vest da neko ima koronu, već da je nema - rekao je Tozovac na početku razgovora za „Alo!“ i dodao da je, uprkos ozbiljnosti situacije, optimista kada je reč o njegovom daljem toku lečenja.

- Moje stanje nije dobro, kako da bude? Doktori su mi rekli da je odmor najbitniji faktor u mom oporavku. Dali su mi i antibiotike i slušam ih sve što mi kažu - rekao je Tozovac i dodao da se nada da će uskoro izaći iz bolnice.

- Ne da se nadam, već cupkam u mestu i čekam trenutak kada će mi lekari reći da mogu da idem. Optimista sam i verujem u Boga, nije moje vreme još došlo da odem sa ovog sveta - zaključio je pevač.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading