OVO JE PRVI MOMAK LEPE BRENE KOM JE POSVETILA PESMU: Trebalo je da se uda za njega, a ne za Bobu!

Autor:

Zabava

30.03.2021

18:06

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Otkrivena tajna pesme "Miki, Mićo"!

RepublikaFoto: youtube.com/Lepa Brena
Lepa Brena

Pevačica Lepa Brena i Boba Živojinović u decembru prošle godine proslavili su 29 godina uspešnog braka. Međutim o njenom emotivnom životu pre Bobe, malo toga se zna. 

Davne 1985. pevačica je bila u ozbiljnoj vezi sa voditeljem i urednikom Mirkom Krlićem, i svi su očekivali da će zajedno stati na "ludi kamen". 

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Brenina velika ljubav... Mirko Krlić

Tada je kompozitor Zoran Vasilić napisao pesmu "Miki, Mićo" i predložio Breni da je posluša. Njoj se očigledno pesma izuzetno svidela te se sa njom prijavila i za "Pesmu Evrovizije". 

-Tačno je da je Lepa Brena duže vreme bila moja devojka i da smo se voleli. Sada je to već prošlost, a mi smo samo dobri prijatelji. O onome što priča zrenjaninska čaršija, da je trebalo da se uda za mene, mogu samo reći da je sve to mašta i nečije lepe želje. Ja mogu da izjavim da je, posle našeg zabavljanja Brena za mene bila i ostala veliki prijatelj - rekao je tada o njihovom odnosu Mirko za "Yugopapir" i dodao je da ga nije iznenadilo što se Brena udala za Bobu, jer je već duže vreme planirala da zasnuje porodicu.

 

Takođe je otkrio i da je sa Brenom tada bila ljubav na prvi pogled.

- Upoznao sam je kada je prvi put nastupala u Zrenjaninu. To je bilo pre nekoliko godina, kada je kao još neafirmisana pevačica pevala u hotelu Vojvodina. Svideli smo se jedno drugom na prvi pogled i počeli smo da se zabavljamo- dodao je. 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading