BRENINA SNAJKA U ULOZI VOZAČA: Sandra objavila SNIMAK SA SVEKRVOM KOJA UŽIVA U AUTU! (VIDEO)

Autor:

Zabava

05.03.2021

18:40

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Viktor Živojinović nedavno je obelodanio vest da će uskoro oženiti svoju devojku Sandru Miljaković koja trenutno radi kod njegove majke Lepe Brene kao šminkerka.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Sandra snimila Brenu u automobilu...

Iako su svadbu planirali za maj, planove su morali da odlože zbog pandemije korona virusa, ali uprkos tome Viktor je objasnio da se Sandra i on ponašaju kao da su već u braku. A s tim u skladu, njegova verenica Sandra objavila je video iz automobila dok vozi svoju svekrvu Lepu Brenu i budućeg supruga, Viktora.

- Glavni di džej Lepa Brena- napisala je Sandra i snimila buduću svekrvu u pevačkom zanosu dok đuska u autu uz muziku koju je pevačica, očigledno, sama izabrala.

A dok je Miljakovićka u ulozi vozača, Brena je na suvozačevom sedištu, dok Viktor sedi pozadi.

RepublikaFoto: instagram.com/printscreen
Staju na ludi kamen... Sandra i Viktor

Osim činjenice da Brena voli kako je Sandra šminka i vozi, definitivno joj se dopada i kao snajka pa nema dileme da će Miljakovićka uskoro postati član porodice Živojinović.

Inače, buduća mlada je rodom iz sela Budilovina kod Brusa, a u Beogradu studira na Filološkom fakultetu i bavi se šminkanjem, a ona i Viktor nedavno su proslavili prvu godišnjicu veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading