PRIJOVIĆKA ŽIVI KAO DA NE POSTOJI SUTRA, SPUCALA SILNE PARE: Pevačica pukla 70.000 evra na DVA SPOTA!

Autor: Dušan LUKIĆ

Zabava

05.03.2021

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prija se rasipa i ne pita za cenu!

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Aleksandra Prijović

Folk pevačica Aleksandra Prijović sprema dva nova singla, koja planira da objavi na proleće, a kako Srpski telegraf saznaje, za to planira da iskešira 70.000 evra!

Naime, pevačica kadrove za dva nova spota planira da snimi na nekoliko egzotičnih lokacija, a, pored Braje, koji joj pravi pesme, angažovala je i montažera koji će da radi video-produkciju za singlove.


- Prija je samo od autorskih prava od pregleda na Jutjubu za dosadašnje pesme zaradila na hiljade evra, pa joj nije problem da toliko uloži i u nove pesme. Braja dugo sarađuje sa njom, pa su na kafi pričali da ima dva dobra teksta koja može da joj da. Rekao je da su taman za nju i da muzika može da se napravi skroz u njenom fazonu. Dogovorili su se da ih objavi na leto jer veruju da će korona do tada da oslabi. Rekao joj je da ima kontakt sa čovekom koji je pojedinim svetskim zvezdama radio spotove za pesme i da može da ih spoji da se oko svega dogovore. Hoće da spreme nešto neviđeno dosad - priča za naš list izvor blizak pevačici.

 Spotove snima na Maldivima, a u jednom od hotela su Prija i Filip letovali

Kako smo dalje saznali, Aleksandra je rekla da ne pita šta košta ako taj čovek stvarno može da odradi dobar posao, pa su se čuli preko Vajbera i o svemu se dogovorili.

RepublikaFoto: e-stock/I. DOBRIČIĆ
Aleksandra Prijović

- Braja je Aleksandru spojio s tim čovekom i odmah joj je rekao da bi najbolje bilo da se spotovi snime na lokaciji kao sto su Maldivi. On ima dogovor s nekoliko tamošnjih hotela jer im radi kompenzacije i reklame, pa kadrovi mogu odlično da ispadnu. Okvirno će sve da košta oko 70.000 evra, ali joj garantuje da će to višestruko da se isplati. Ispostavilo se da su Prija i Filip u tom jednom hotelu već letovali, pa je odmah pristala da sve odrade tamo. Krajem aprila bi trebalo da otputuje s timom saradnika, a pesme planira da snimi i spremo do juna - priča nam izvor.


Pevačica je za medije prokomentarisala da jedva čeka da snimi nove singlove, kao i da joj je najbitniji kvalitet, a ne novac koji ulaže u iste.
- Ne razmišljam toliko o novcu jer, kad nešto radim, hoću da bude savršeno, samo tako znam da će mi se to i isplatiti. Ne volim površno da radim. Moji dosadašnji spotovi su skupi, ali svaki mi se na kraju isplatio. Ljudi treba da shvate da je potrebno uložiti mnogo truda, rada i novca da bi postigli nešto veliko - rekla je nedavno Brenina snajka.

Na sebi nosi preko 20.000 evra!

Aleksandra Prijović evoluirala je i iz jedne u moru takmičara "Zvezdi Granda" postala prava modna ikona. Nema ko s estrade bar jednom nije prokomentarisao stil Brenine snajke, koji je došao do izražaja otkako je postala deo porodice Živojinović. Čak i domaći kreatori ne mogu Priji da nađu nijednu zamerku kada je stajling u pitanju i tvrde da je besprekoran. Cipele botega koštaju čak 990 evra. Njih je ukombinovala s tašnicom dizajnerske kuće šanel, koja vredi 3.050 evra. Čak je i nakit na Aleksandri bio skup - narukvica od 200, minđuše od 100, a burma i prsten koštaju pet i sedam hiljada evra.

Trudim se da promenim Filipa


Pevačica se dotakla i odnosa sa suprugom Filipom i istakla da je za srećan brak važan kompromis.
- Mi smo se zavoleli baš takvi kakvi jesmo i neke karakterne osobine se ne menjaju, a mislim i da ne treba. Naravno da je u braku važan kompromis i da se trudim da neke stvari promenim kada vidim da nisu dobre, ali moram priznati da ih je malo kod njega.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading