Sutra uveče RADOVI na auto-putu od Laste do Sava centra! Koristite alternativne pravce! RADOVI NA VIŠE DEONICA!

Autor: Republika

Vesti

30.03.2021

17:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Na gradskom delu auto-puta E-75 od petlje Lasta ka Sava centru, sutra uveče od 23 do 24 časa, obaviće se radovi na otklanjanju kvarova na mreži javnog osvetljenja.

Foto: Republika

Radovi će se izvoditi u pokretu, u preticajnoj saobraćajnoj traci, saopštilo je JP "Putevi Srbije".

Auto-put E-75, petlja Aleksinac - petlja Trupale, u zoni petlje Aleksinac, do 26. aprila radovi na rekonstrukciji kolovoza. Za saobraćaj je zatvorena desna kolovozna traka Beograd - Niš između službenih prolaza, a saobraćaj se odvija dvosmerno u levoj kolovoznoj traci Niš - Beograd.

Na Obilaznici oko Beograda, do 2. aprila od 10 do 16 časova radovi na sanaciji oštećenog kolovoza na više lokalnih mesta na kružnom toku Resnik. Saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila.

Auto-put E-70, petlja Ruma - petlja Pećinci, u smeru ka Beogradu, radovi u razdelnom pojasu (desni kolovoz) na zameni kanaleta i na postavljanju odbojne ograde. Za saobraćaj zatvorena preticajna saobraćajna traka.

Auto-put E-70, u zoni petlje Sremska Mitrovica radovi na održavanju. Saobraćaj se odvija preticajnom saobraćajnom trakom na levom kolovozu auto-puta, u smeru Beograd-Šid.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na Telegramu i Vajberu. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.

Komentari (0)

Loading