Vozači, ovo treba da znate: Na auto-putu Beograd-Bubanj potok radovi do ponedeljka!

Autor: Republika

Vesti

02.05.2020

09:37

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na auto-putu E-75, Beograd-Bubanj Potok, do 4.maja radiće se na postavljanju žičane mreže, radovi će se izvoditi u zaustavnoj saobraćajnoj traci, a saobraćaj se preusmerava na voznu i preticajnu saobraćajnu traku, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije".

RepublikaFoto: pixabay.com
Foto: Ilustracija

Na auto-putu E-75, Obilaznica oko Beograda, u zoni mosta preko reke Save, radovi na izgradnji zelenog pojasa i postavljanju javne rasvete trajaće do 15. juna.

Saobraćaj iz pravca Ostružnice se preusmerava u levu kolovoznu traku.


Prvomajska ulica u Pančevu, od pre raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina do posle raskrsnice sa ulicom Žarka Zrenjanina, 04. maja traju radovi na pojačanom održavanju desne kolovozne trake. U zoni radova saobraćaj preusmeren u levu kolovoznu traku.

Petlja Smederevo jug, do 1. jula radovi na sanaciji mosta preko železničke pruge Topčider - Mala Krsna. Za saobraćaj zatvorena leva saobraćajna traka, a saobraćaj se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila desnom saobraćajnom trakom, u smeru Beograd - Smederevo, navedeno je u saopštenju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading